Povezane vesti

Otac devojčice ubijene u "ribnikaru" priključuje se jurićevoj organizaciji Veliki čovek i otac male Sofije...

Otac devojčice ubijene u "ribnikaru" priključuje se jurićevoj organizaciji Veliki čovek i otac male Sofije...

Dnevnik 10.11.2023
Jako sam ponosan na njega jer će raditi sa decom koja imaju probleme u ponašanju, kazao je Igor Jurić. Nakon što je 25. oktobra u rad pušten sistem „Pronađi me“, koji će hitno obaveštavati javnost o nestanku deteta, Igor Jurić kaže da je… »
Otac ubijene devojčice u Ribikaru se priključuje Centru za nestalu i zlostavljanu decu

Otac ubijene devojčice u Ribikaru se priključuje Centru za nestalu i zlostavljanu decu

Euronews 10.11.2023
Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić najavio je da će Slobodan Negić, otac devojčice koja je ubijena 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar", biti deo te organizaccije i raditi sa decom u problemu sa ponašanjem. "Mislim da je to jedna… »
Slobodan Negić se priključuje Centru za nestalu i zlostavljanu decu

Slobodan Negić se priključuje Centru za nestalu i zlostavljanu decu

RTV 10.11.2023
BEOGRAD - Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić najavio je danas da će Slobodan Negić, otac devojčice koja je ubijena 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar", biti deo te organizačije i raditi sa decom u problemu sa ponašanjem… »
Otac devojčice ubijene u "Ribnikaru" priključuje se Jurićevoj organizaciji: Veliki čovek i otac male Sofije...

Otac devojčice ubijene u "Ribnikaru" priključuje se Jurićevoj organizaciji: Veliki čovek i otac male Sofije...

Telegraf 10.11.2023
Jako sam ponosan na njega jer će raditi sa decom koja imaju probleme u ponašanju, kazao je Igor Jurić. Nakon što je 25. oktobra u rad pušten sistem „Pronađi me“, koji će hitno obaveštavati javnost o nestanku deteta, Igor Jurić kaže da je… »

Vesti dana »