Povezane vesti
Ugledni lekar osumnjičen da je pokušao da siluje pacijentkinju za vreme pregleda
N1 Info 10.11.2023
Nad zagrebačkim lekarom (63) policija je ovih dana sprovela kriminalističko istraživanje i potom podnela tzv. poseban izveštaj nadležnom državnom tužilaštvu zbog sumnje na činjenje krivičnog dela bludnih radnji na štetu jedne pacijentkinje… »
Ugledni lekar osumnjičen da je pokušao da siluje pacijentkinju za vreme pregleda
Novi magazin 10.11.2023
Nad zagrebačkim lekarom (63) policija je ovih dana sprovela kriminalističko istraživanje i potom podnela tzv. poseban izveštaj nadležnom državnom tužilaštvu zbog sumnje na činjenje krivičnog dela bludnih radnji na štetu jedne pacijentkinje… »
Vesti dana »

Produžen pritvor za još 30 dana prisluškivanim studentima i aktivistima optuženim za pokušaj rušenja ustavnog poretka
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Zvezda opet poklekla posle produžetka: Crveno-beli sa pozicije deset idu u doigravanje
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Muzičar pušten na slobodu, odmah se oglasio: Mile Kekin pred nastup u Beogradu poručio: "Četiri službena lica su mi ušla u stan, i dalje ne znam šta sam skrivio"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Šefica američke vojne baze na Grenlandu izgubila funkciju zbog stava o Trampu
Danas pre 11 satijoš 1 povezana

Eksplodirala bomba ispred kancelarija grčke železnice u Atini: Mediji primili poruke upozorenja (foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana