Povezane vesti
Ženi arapskog milionera dozlogrdilo: "Ovo je odgovor svima koji kažu da moj bogati muž nije moja liga", svima zapušila usta
Kurir 10.11.2023
Supruga arapskog biznismena i milionera Džamala Bina Nadaka, influenserka, Soudi, redovno se hvali svojim luksuznim načinom života. Sad je objavila video u kojem je s mužem prvo otišla u tržni centar. Nakon što su obavili šoping, "skoknuli" su do… »
"Dozlogrdilo mi je, ne mogu više to da podnesem" Muž smislio urnebesan način kako da ućutka ženu koja stalno priča o ovoj…
Kurir 10.11.2023
Dana Ris je agentkinja za nekretnine iz Merilenda i veliki fan Tejlor Svift, zbog čega je naterala supruga na neobičan potez. Dana je na svom Instagramu objavila video u kojem je pokazala kako njen suprug izrađuje takozvanu kasicu za psovke, samo za… »
Vesti dana »
Rusija glasa na prvim parlamentarnim izborima u ratnom stanju: Skoro da nema opozicije
N1 Info pre 11 minutajoš 22 povezane
Vreme danas promenljivo i toplo - mogući lokalni pljuskovi
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 24 povezane
Hjuman rajts voč: Presude Tačiju i drugim liderima OVK važan korak ka pravdi
Insajder pre 10 minutajoš 18 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne
Euronews pre 2 satajoš 9 povezanih
Trampov plan zapanjio NATO saveznike: Spremaju se velike promene, mnogi upozoravaju na posledice! To je ogroman broj američkih vojnika!
Kurir pre 41 minutajoš 9 povezanih