Povezane vesti
Kanađanka snimila video za strance koji misle da je Srbija opasno mesto: „Tu sam da vam kažem istinu, ovo sam lično…
Nova 10.11.2023
Viralan snimak. Kanađanka Izabel Marija (28) već dve godine živi u Beogradu i često u svojim vlogovima na Jutjubu iznosi utiske o našoj zemlji. Ovoga puta, objavila je video snimak koji je brzinom svetlosti postao viralan i to zbog teme koja je… »
"Reći ću vam istinu, ovo sam lično doživela" Kanađanka snimila video za strance koji misle da je Srbija opasno mesto, evo…
Kurir 10.11.2023
Kanađanka Izabel Marija (28) već dve godine živi u Beogradu i redovno u svojim vlogovima na Jutjubu iznosi utiske o našoj zemlji. Tako je objavila video koji je ubrzo postao viralan, i to zbog teme koja je među strancima večito aktuelna, a tiče se… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana