Povezane vesti
Kontrolorka ošamarila dečaka u tramvaju! Mladić sve usnimio: "Rekla mi je da sam kreten" - snimak usijao mreže, preti joj otkaz…
Kurir 10.11.2023
U sredi je u tramvaju ZET-a, javnog prevoza u Zagrebu, kontrolorka ošamarila mladića. Kako se vidi na snimku koji se širi društvenim mrežama, učenik snima kontrolorku u tramvaju i govori: „Žena mi je rekla da sam kreten“, nakon čega ga kontrolorka… »

Kontrolorka ošamarila učenika u tramvaju u Zagrebu, on sve snimao mobilnim telefonom: Preti joj otkaz, video izazvao buru
Nova 10.11.2023
U sredu je u tramvaju ZET-a, javnog prevoza u Zagrebu, kontrolorka ošamarila mladića. Kako se vidi na snimku koji se širi društvenim mrežama, učenik snima kontrolorku u tramvaju i govori: „Žena mi je rekla da sam kreten“, nakon čega ga kontrolorka… »

Kontrolorka ošamarila učenika u tramvaju, on sve snimio! "Žena mi je rekla da sam kreten" - preti joj otkaz (video)
Mondo 10.11.2023
Iz ZET-a su potvrdili autentičnost snimka za Index.hr i dodali da je protiv kontrolorke pokrenut disciplinski postupak. Iz ZET-a su potvrdili autentičnost snimka za Index.hr i dodali da je protiv kontrolorke pokrenut disciplinski postupak. U sredu je u… »

(VIDEO) Kontrolorka ošamarila učenika u tramvaju, on sve snimio: Preti joj otkaz
N1 Info 10.11.2023
U sredi je u tramvaju ZET-a, javnog prevoza u Zagrebu, kontrolorka ošamarila mladića. Kako se vidi na snimku koji se širi društvenim mrežama, učenik snima kontrolorku u tramvaju i govori: „Žena mi je rekla da sam kreten“, nakon čega ga kontrolorka… »

Vesti dana »
Nagetsi rutinski sa Kingsima - Jokić sjajan; Jović sveprisutan na terenu, Bogdan opet bez minuta (VIDEO)
RTV pre 48 minutajoš 36 povezanih
Agencija FoNet osudila napad na njenog novinara tokom izveštavanja sa skupa podrške Dijani Hrki
Nedeljnik pre 17 minutajoš 13 povezanih
Poslanici danas započinju raspravu o Zakonu o biračkom spisku i leks specijalisu za Generalštab
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Stiže zahlađenje: Hladno jutro, oblaci i sunčani intervali širom Srbije
Glas juga pre 48 minutajoš 14 povezanih
Danas je počela primena EES sistema na Horgošu: Pogledajte kako to izgleda i šta sve EU sada beleži o vama
Mondo pre 12 minutajoš 12 povezanih