Povezane vesti
Kontrolorka ošamarila dečaka u tramvaju! Mladić sve usnimio: "Rekla mi je da sam kreten" - snimak usijao mreže, preti joj otkaz…
Kurir 10.11.2023
U sredi je u tramvaju ZET-a, javnog prevoza u Zagrebu, kontrolorka ošamarila mladića. Kako se vidi na snimku koji se širi društvenim mrežama, učenik snima kontrolorku u tramvaju i govori: „Žena mi je rekla da sam kreten“, nakon čega ga kontrolorka… »
Kontrolorka ošamarila učenika u tramvaju u Zagrebu, on sve snimao mobilnim telefonom: Preti joj otkaz, video izazvao buru
Nova 10.11.2023
U sredu je u tramvaju ZET-a, javnog prevoza u Zagrebu, kontrolorka ošamarila mladića. Kako se vidi na snimku koji se širi društvenim mrežama, učenik snima kontrolorku u tramvaju i govori: „Žena mi je rekla da sam kreten“, nakon čega ga kontrolorka… »
Kontrolorka ošamarila učenika u tramvaju, on sve snimio! "Žena mi je rekla da sam kreten" - preti joj otkaz (video)
Mondo 10.11.2023
Iz ZET-a su potvrdili autentičnost snimka za Index.hr i dodali da je protiv kontrolorke pokrenut disciplinski postupak. Iz ZET-a su potvrdili autentičnost snimka za Index.hr i dodali da je protiv kontrolorke pokrenut disciplinski postupak. U sredu je u… »
(VIDEO) Kontrolorka ošamarila učenika u tramvaju, on sve snimio: Preti joj otkaz
N1 Info 10.11.2023
U sredi je u tramvaju ZET-a, javnog prevoza u Zagrebu, kontrolorka ošamarila mladića. Kako se vidi na snimku koji se širi društvenim mrežama, učenik snima kontrolorku u tramvaju i govori: „Žena mi je rekla da sam kreten“, nakon čega ga kontrolorka… »
Vesti dana »
uživo Sukobi na Bliskom istoku: Iranski dronovi ciljaju naftna postrojenja širom Persijskog zaliva, Izrael bombardovao Bejrut
NIN pre 2 minutajoš 27 povezanih
Nju je voleo do poslednjeg dana Brat Darka Lazića sa ovom lepoticom ima dvoje dece: Iza sebe ostavio neutešnu porodicu
Blic pre 27 minutajoš 36 povezanih
Istorija NBA lige je ispisana! Nikola Jokić ponovo zapanjio svet
Večernje novosti pre 7 minutajoš 29 povezanih
Dva i po sata iscrpne borbe, hrabri Nole bez četvrtfinala!
Sportske.net pre 12 minutajoš 56 povezanih
Sunčan dan uz prolećne temperature, jutro sa slabim mrazem
Glas Zapadne Srbije pre 26 minutajoš 16 povezanih