Povezane vesti
Kontrolorka ošamarila dečaka u tramvaju! Mladić sve usnimio: "Rekla mi je da sam kreten" - snimak usijao mreže, preti joj otkaz…
Kurir 10.11.2023
U sredi je u tramvaju ZET-a, javnog prevoza u Zagrebu, kontrolorka ošamarila mladića. Kako se vidi na snimku koji se širi društvenim mrežama, učenik snima kontrolorku u tramvaju i govori: „Žena mi je rekla da sam kreten“, nakon čega ga kontrolorka… »
Kontrolorka ošamarila učenika u tramvaju u Zagrebu, on sve snimao mobilnim telefonom: Preti joj otkaz, video izazvao buru
Nova 10.11.2023
U sredu je u tramvaju ZET-a, javnog prevoza u Zagrebu, kontrolorka ošamarila mladića. Kako se vidi na snimku koji se širi društvenim mrežama, učenik snima kontrolorku u tramvaju i govori: „Žena mi je rekla da sam kreten“, nakon čega ga kontrolorka… »
Kontrolorka ošamarila učenika u tramvaju, on sve snimio! "Žena mi je rekla da sam kreten" - preti joj otkaz (video)
Mondo 10.11.2023
Iz ZET-a su potvrdili autentičnost snimka za Index.hr i dodali da je protiv kontrolorke pokrenut disciplinski postupak. Iz ZET-a su potvrdili autentičnost snimka za Index.hr i dodali da je protiv kontrolorke pokrenut disciplinski postupak. U sredu je u… »
(VIDEO) Kontrolorka ošamarila učenika u tramvaju, on sve snimio: Preti joj otkaz
N1 Info 10.11.2023
U sredi je u tramvaju ZET-a, javnog prevoza u Zagrebu, kontrolorka ošamarila mladića. Kako se vidi na snimku koji se širi društvenim mrežama, učenik snima kontrolorku u tramvaju i govori: „Žena mi je rekla da sam kreten“, nakon čega ga kontrolorka… »
Vesti dana »

Arnautovića pitali o Mihi, on jedva zadržao suze, pa poručio: "Hteo je da dođem u Zvezdu, bio mi je kao otac"
Telegraf pre 53 minutajoš 28 povezanih

EU i SAD blizu trgovinskog sporazuma sa carinama na robu iz EU od 15 odsto
Politika pre 3 satajoš 29 povezanih

Završena treća runda pregovora Rusije i Ukrajine u Istanbulu uz dogovor o razmeni zarobljenika i poruke Medinskog NATO-u
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 58 povezanih

Protest ispred zgrade u kojoj živi ministar Lončar: Beograđani mu poručili da podnese ostavku (video)
Pravda pre 23 minutajoš 25 povezanih