Повезане вести
Контролорка ошамарила дечака у трамвају! Младић све уснимио: "Рекла ми је да сам кретен" - снимак усијао мреже, прети јој отказ…
Курир 10.11.2023
У среди је у трамвају ЗЕТ-а, јавног превоза у Загребу, контролорка ошамарила младића. Како се види на снимку који се шири друштвеним мрежама, ученик снима контролорку у трамвају и говори: „Жена ми је рекла да сам кретен“, након… »
Контролорка ошамарила ученика у трамвају у Загребу, он све снимао мобилним телефоном: Прети јој отказ, видео изазвао буру
Нова 10.11.2023
У среду је у трамвају ЗЕТ-а, јавног превоза у Загребу, контролорка ошамарила младића. Како се види на снимку који се шири друштвеним мрежама, ученик снима контролорку у трамвају и говори: „Жена ми је рекла да сам кретен“, након… »
Контролорка ошамарила ученика у трамвају, он све снимио! "Жена ми је рекла да сам кретен" - прети јој отказ (видео)
Мондо 10.11.2023
Из ЗЕТ-а су потврдили аутентичност снимка за Индекс.хр и додали да је против контролорке покренут дисциплински поступак. Из ЗЕТ-а су потврдили аутентичност снимка за Индекс.хр и додали да је против контролорке покренут дисциплински… »
(ВИДЕО) Контролорка ошамарила ученика у трамвају, он све снимио: Прети јој отказ
Н1 Инфо 10.11.2023
У среди је у трамвају ЗЕТ-а, јавног превоза у Загребу, контролорка ошамарила младића. Како се види на снимку који се шири друштвеним мрежама, ученик снима контролорку у трамвају и говори: „Жена ми је рекла да сам кретен“, након… »
Вести дана »
(Видео) Жесток судар на Мосту на Ади: Уништено возило преврнуто насред пута, делови возила и стакло расути свуда
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп сазнао досад непознате детаље о преговорима у Москви Састао се са своја два кључна човека: Обавештени и Украјинци
Блиц пре 56 минутајош 1 повезана
Због ових тврдњи је Мина Врбашки кажњена милионском сумом Санкционисана је у Елити због изношења лажи, ово су детаљи
Блиц пре 26 минутајош 2 повезане
Након привођења због сумње да је учествовао у намештању тендера, Стефано Санино напушта функцију у Европској комисији
Данас пре 2 сатајош 2 повезане