Povezane vesti
Vlade Đurović o ''Partizanovom Vembanjami'': ''Žao mi je, srce me boli zbog njega, ali...''
Sportske.net 10.11.2023
Košarkaši Partizana su sinoć pred više od dvadeset hiljada svojih navijača savladali Fenerbahče u okviru sedmog kola Evrolige, a meč je rešen u dramatičnoj završnici. Crno-beli su slavili sa 85:84, upisali treću pobedu u sedam odigranih… »
Vlade Đurović dao svoj sud: "Da je Partizan izgubio od Fenerbahčea, imao bi minimalne šanse da uđe u Top 8"
Telegraf 10.11.2023
Iskusni trener komentarisao je meč crno-belih u Evroligi. Košarkaši Partizana slavili su sinoć nakon velike drame u "Štark Areni" u meču 7. kola Evrolige protiv Fenerbahčea (85:84), iako je u poslednjem napadu došlo do konfuzije između Pi Džeja… »
Doužer mora bolje, kaminskog se niko ne plaši! Đurović o Partizanu: Zbog njega me srce boli, ali je Željko u pravu!
Mondo 10.11.2023
Vlade Đurović pričao je o Partizanu, Tristanu Vukčeviću, meču sa Fenerbahčeom... Vlade Đurović pričao je o Partizanu, Tristanu Vukčeviću, meču sa Fenerbahčeom... Partizan je pobedio Fenerbahče (85:84) i upisao je treću evroligašku pobedu… »
Jokić mi je poslao poruku, probao je da me upozori! Doužer progovorio o poslednjih pet sekundi: "Nije on to video"
Mondo 10.11.2023
Pi Džej Doužer je posle trijumfa Partizana spomenuo i Nikolu Jokića. Pi Džej Doužer je posle trijumfa Partizana spomenuo i Nikolu Jokića. Partizan je "iščupao" treću evroligašku pobedu. U punoj "Areni" je posle velikog preokreta pobedio… »
Grobari ispunili Arenu i oborili rekord sezone!
Telegraf 10.11.2023
Na njihovim krilima crno-beli su preokrenuli. Košarkaši Partizana posle preokreta su upisali pobedu nad Fenerbahčeom (85:84) u utakmici sedmog kola Evrolige, uz podršku sa tribina na koju je tim navikao. Imao je gost u momentu i četrnaest poena… »
Vesti dana »
Najnovija detaljna prognoza RHMZ za narednih 10 dana: Očekuje nas snažan obrt - temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a evo gde će biti i snega
Kurir pre 2 satajoš 43 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Hoće li moći zvezda bez njih? Poznato ko će propustiti meč sa Asvelom – Nedović nije jedini!
Hot sport pre 1 satjoš 24 povezane