Повезане вести

Владе Ђуровић о ''Партизановом Вембањами'': ''Жао ми је, срце ме боли због њега, али...''

Владе Ђуровић о ''Партизановом Вембањами'': ''Жао ми је, срце ме боли због њега, али...''

Спортске.нет 10.11.2023
Кошаркаши Партизана су синоћ пред више од двадесет хиљада својих навијача савладали Фенербахче у оквиру седмог кола Евролиге, а меч је решен у драматичној завршници. Црно-бели су славили са 85:84, уписали трећу победу у седам… »
Владе Ђуровић дао свој суд: "Да је Партизан изгубио од Фенербахчеа, имао би минималне шансе да уђе у Топ 8"

Владе Ђуровић дао свој суд: "Да је Партизан изгубио од Фенербахчеа, имао би минималне шансе да уђе у Топ 8"

Телеграф 10.11.2023
Искусни тренер коментарисао је меч црно-белих у Евролиги. Кошаркаши Партизана славили су синоћ након велике драме у "Штарк Арени" у мечу 7. кола Евролиге против Фенербахчеа (85:84), иако је у последњем нападу дошло до конфузије… »
Доужер мора боље, каминског се нико не плаши! Ђуровић о Партизану: Због њега ме срце боли, али је Жељко у праву!

Доужер мора боље, каминског се нико не плаши! Ђуровић о Партизану: Због њега ме срце боли, али је Жељко у праву!

Мондо 10.11.2023
Владе Ђуровић причао је о Партизану, Тристану Вукчевићу, мечу са Фенербахчеом... Владе Ђуровић причао је о Партизану, Тристану Вукчевићу, мечу са Фенербахчеом... Партизан је победио Фенербахче (85:84) и уписао је трећу… »
Јокић ми је послао поруку, пробао је да ме упозори! Доужер проговорио о последњих пет секунди: "Није он то видео"

Јокић ми је послао поруку, пробао је да ме упозори! Доужер проговорио о последњих пет секунди: "Није он то видео"

Мондо 10.11.2023
Пи Џеј Доужер је после тријумфа Партизана споменуо и Николу Јокића. Пи Џеј Доужер је после тријумфа Партизана споменуо и Николу Јокића. Партизан је "ишчупао" трећу евролигашку победу. У пуној "Арени" је после великог преокрета… »
Гробари испунили Арену и оборили рекорд сезоне!

Гробари испунили Арену и оборили рекорд сезоне!

Телеграф 10.11.2023
На њиховим крилима црно-бели су преокренули. Кошаркаши Партизана после преокрета су уписали победу над Фенербахчеом (85:84) у утакмици седмог кола Евролиге, уз подршку са трибина на коју је тим навикао. Имао је гост у моменту и… »

Вести дана »