Povezane vesti
Vlade Đurović o ''Partizanovom Vembanjami'': ''Žao mi je, srce me boli zbog njega, ali...''
Sportske.net 10.11.2023
Košarkaši Partizana su sinoć pred više od dvadeset hiljada svojih navijača savladali Fenerbahče u okviru sedmog kola Evrolige, a meč je rešen u dramatičnoj završnici. Crno-beli su slavili sa 85:84, upisali treću pobedu u sedam odigranih mečeva, a dan… »
Vlade Đurović dao svoj sud: "Da je Partizan izgubio od Fenerbahčea, imao bi minimalne šanse da uđe u Top 8"
Telegraf 10.11.2023
Iskusni trener komentarisao je meč crno-belih u Evroligi. Košarkaši Partizana slavili su sinoć nakon velike drame u "Štark Areni" u meču 7. kola Evrolige protiv Fenerbahčea (85:84), iako je u poslednjem napadu došlo do konfuzije između Pi Džeja Doužera i… »
Doužer mora bolje, kaminskog se niko ne plaši! Đurović o Partizanu: Zbog njega me srce boli, ali je Željko u pravu!
Mondo 10.11.2023
Vlade Đurović pričao je o Partizanu, Tristanu Vukčeviću, meču sa Fenerbahčeom... Vlade Đurović pričao je o Partizanu, Tristanu Vukčeviću, meču sa Fenerbahčeom... Partizan je pobedio Fenerbahče (85:84) i upisao je treću evroligašku pobedu. U dramatičnoj… »
Jokić mi je poslao poruku, probao je da me upozori! Doužer progovorio o poslednjih pet sekundi: "Nije on to video"
Mondo 10.11.2023
Pi Džej Doužer je posle trijumfa Partizana spomenuo i Nikolu Jokića. Pi Džej Doužer je posle trijumfa Partizana spomenuo i Nikolu Jokića. Partizan je "iščupao" treću evroligašku pobedu. U punoj "Areni" je posle velikog preokreta pobedio Fenerbahče… »
Grobari ispunili Arenu i oborili rekord sezone!
Telegraf 10.11.2023
Na njihovim krilima crno-beli su preokrenuli. Košarkaši Partizana posle preokreta su upisali pobedu nad Fenerbahčeom (85:84) u utakmici sedmog kola Evrolige, uz podršku sa tribina na koju je tim navikao. Imao je gost u momentu i četrnaest poena viška… »
Vesti dana »

Upozorenje RHMZ na vremenske nepogode: U petak pljuskovi, grmljavina i pojačan vetar
N1 Info pre 23 minutajoš 24 povezane

Palestinci beže, počeo napad izraela na grad gazu! Već zauzeta predgrađa, IDF traži da se stotine hiljada ljudi evakuišu da bi se udarilo na uporište Hamasa
Kurir pre 28 minutajoš 12 povezanih

Budimpešta u igri za domaćina mirovnog samita Rusija–SAD–Ukrajina
Sputnik pre 13 minutajoš 12 povezanih

Kamenovan autobus sa srpskim turistima u Grčkoj: Povređena dva putnika i vozač
Blic pre 13 minutajoš 9 povezanih

Mediji: Severna Koreja ima tajnu raketnu bazu blizu granice s Kinom
RTS pre 23 minutajoš 8 povezanih