Povezane vesti

Mi smo jedina zemlja u ovom delu Evrope koja nije uvela nijedne sankcije

Mi smo jedina zemlja u ovom delu Evrope koja nije uvela nijedne sankcije

Politika 10.11.2023
PARIZ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je Srbija uspela da odoli pritiscima i da nije uvela sankcije Rusiji i podsetio da sa Rusijom imamo korektan odnos i da imamo sigurno obezbeđivanje gasnog tržišta. Odgovarajući na… »
Vučić: Mi smo jedina zemlja u ovom delu Evrope koja nije uvela nijedne sankcije

Vučić: Mi smo jedina zemlja u ovom delu Evrope koja nije uvela nijedne sankcije

Vesti online 10.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je Srbija uspela da odoli pritiscima i da nije uvela sancije Rusiji i podsetio da sa Rusijom imamo korektan odnos i da imamo sigurno obezbeđivanje gasnog tržišta. Odgovarajući na pitanje da li… »
Evropa traži sankcije Rusiji: Vučić odgovorio šta sve može da se dešava

Evropa traži sankcije Rusiji: Vučić odgovorio šta sve može da se dešava

Pravda 10.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je Srbija uspela da odoli pritiscima i da nije uvela nijedne sankcije Rusiji i podsetio da sa Rusijom imamo korektan odnos i da imamo sigurno obezbeđivanje gasnog tržišta. Odgovarajući na… »
Vučić: Mi smo jedina zemlja u ovom delu Evrope koja nije uvela nijedne sankcije Rusiji

Vučić: Mi smo jedina zemlja u ovom delu Evrope koja nije uvela nijedne sankcije Rusiji

Sputnik 10.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je Srbija uspela da odoli pritiscima i da nije uvela nijedne sankcije Rusiji i podsetio da sa Rusijom imamo korektan odnos i da imamo sigurno obezbeđivanje gasnog tržišta. Odgovarajući na… »

Vesti dana »