Povezane vesti

Ružić: Odluku o ostavci sam doneo i pre nego što sam ušao u 'Ribnikar'

Ružić: Odluku o ostavci sam doneo i pre nego što sam ušao u 'Ribnikar'

Novi magazin 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je danas da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u ‘Ribnikaru’

Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u ‘Ribnikaru’

N1 Info 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u „Ribnikaru“

Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u „Ribnikaru“

Nedeljnik 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je… »
Ružić: Odluku o ostavci sam doneo i pre nego što sam ušao u ‘Ribnikar’

Ružić: Odluku o ostavci sam doneo i pre nego što sam ušao u ‘Ribnikar’

Danas 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ 3. maja, izjavio je danas da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije… »

Vesti dana »