Povezane vesti
Ružić: Odluku o ostavci sam doneo i pre nego što sam ušao u 'Ribnikar'
Novi magazin 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je danas da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u ‘Ribnikaru’
N1 Info 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u „Ribnikaru“
Nedeljnik 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Vesti dana »
Bela kuća potvrdila Trampov sastanak sa Zelenskim sutra na Floridi
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih
Vučić na polaganju kamena temeljca za novi kompleks Generalštaba: Moramo da podignemo nivo popunjenosti jedinica
NIN pre 11 minutajoš 25 povezanih
Masovno se deli fotka Džabarija Parkera i njegov izraz lica sa klupe Partizana
Telegraf pre 1 satjoš 35 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Mali: Srbija će morati da reaguje ako se do 15. januara ne pronađe rešenje za NIS
Sputnik pre 1 satjoš 12 povezanih