Povezane vesti
Ružić: Odluku o ostavci sam doneo i pre nego što sam ušao u 'Ribnikar'
Novi magazin 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je danas da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u ‘Ribnikaru’
N1 Info 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u „Ribnikaru“
Nedeljnik 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je… »
Vesti dana »
Prve slike jezivog udesa kod umke: Autobusi smrskani do neprepoznatljivosti, delovi svuda po putu: Poginuli vozač i putnica, 24 povređenih (foto)
Blic pre 32 minutajoš 100 povezanih
Brnabić: Saopštićemo važne odluke, na tome ćemo raditi večeras i sutra
Blic pre 32 minutajoš 69 povezanih
Vučević: Naša je odgovornost da čuvamo i prenosimo sećanje na Holokaust
RTS pre 44 minutajoš 33 povezane
Počela blokada Autokomande od 10 časova: Trajaće 24 sata, oglasio se Dačić - saobraćaj preusmeren
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih