Povezane vesti
Ružić: Odluku o ostavci sam doneo i pre nego što sam ušao u 'Ribnikar'
Novi magazin 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je danas da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u ‘Ribnikaru’
N1 Info 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u „Ribnikaru“
Nedeljnik 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 6. novembar 2025: pretežno sunčano sa kišom na istoku i jugu, najave za vikend
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 20 povezanih
Mirno ispred Skupštine, saobraćaj ponovo blokiran, Dijana Hrka nastavlja štrajk glađu
NIN pre 49 minutajoš 22 povezane
Beogradski gimnazijalci najavili bojkot nastave, ministar pisao njihovim direktorima
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 8 povezanih
Brnabić: Opozicija ne želi zakon o biračkom spisku, izgubila bi alibi za izborni poraz
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih