Povezane vesti
Ružić: Odluku o ostavci sam doneo i pre nego što sam ušao u 'Ribnikar'
Novi magazin 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je danas da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u ‘Ribnikaru’
N1 Info 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u „Ribnikaru“
Nedeljnik 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je… »
Vesti dana »

Anketna komisija: Rokovi za renoviranje Železničke stanice u Novom Sadu skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Danas pre 1 satjoš 4 povezane

(Foto) navijači PSŽ-a i Intera „okupirali“ Minhen: Čekaju finale LŠ, Italijani brojniji i glasniji
Dnevnik pre 15 minutajoš 28 povezanih

Studentski i građanski protest u Šapcu – odata pošta stradalima u padu nadstrešnice
RTS pre 20 minutajoš 8 povezanih

Lokalne vlasti u Leposaviću naložile srpskim porodicama da se isele iz svojih kuća
RTS pre 2 satajoš 13 povezanih