Povezane vesti
Ružić: Odluku o ostavci sam doneo i pre nego što sam ušao u 'Ribnikar'
Novi magazin 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je danas da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u ‘Ribnikaru’
N1 Info 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Ružić: Odluku o ostavci doneo sam istog jutra kad se dogodilo masovno ubistvo u „Ribnikaru“
Nedeljnik 11.11.2023
Bivši ministar prosvete Branko Ružić, koji je podneo ostavku nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ 3. maja, izjavio je da je odluku o ostavci doneo istog jutra, iako ju je podneo četiri dana kasnije. Ružić je za… »
Vesti dana »
Horor u Berlinu: Jedna osoba poginula, policija traga za naoružanim osumnjičenim
IndeksOnline pre 2 satajoš 32 povezane
Vremenska prognoza: Topao dan, lokalni pljuskovi i najava ekstremnih vrućina
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 28 povezanih
Više od 121.000 ljudi evakuisano zbog požara u Madridu, Avili i Toledu
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
U izraelskom napadu na vozilo u Pojasu Gaze ubijeni oficiri Hamasa
N1 Info pre 47 minutajoš 21 povezana