Povezane vesti

"Što se tiče Anite slobodno neka je linčuju, znam da je sve ovo tačno" Anitina majka stala na Jovaninu stranu: Sve joj je…

"Što se tiče Anite slobodno neka je linčuju, znam da je sve ovo tačno" Anitina majka stala na Jovaninu stranu: Sve joj je…

Kurir 11.11.2023
Anitina majka Angelina van sebe je nakon sinoćnjih dešavanja u "Eliti", kada je njena ćerka stavljena na stub srama zbog tajnih prepiski sa Mateom Car, zbog čega Jovana Tomić Matora hitno traži razvod. Mnogo se toga saznalo sinoć o odnosu Anite i… »
"Htela je da joj Matora kupi stan": Isplivali novi detalji o anitinoj prevari: "Jovana povraća od stresa"

"Htela je da joj Matora kupi stan": Isplivali novi detalji o anitinoj prevari: "Jovana povraća od stresa"

Blic 11.11.2023
Jovana Tomić Matora nije mogla da se smiri nakon što je saznala šta joj je supruga Anita radila iza leđa i da se dopisivala sa Mateom Car, a sada je Marko Đedović izneo šokantne tvrdnje o Matorinoj supruzi. Naime, Đedović je u razgovoru sa Milenom… »
"Htela je da kupi stan, da bi ga prepisala njoj" Đedović otkrio Anitine namere sa Matorom! Marko šokirao cimere: Ona je…

"Htela je da kupi stan, da bi ga prepisala njoj" Đedović otkrio Anitine namere sa Matorom! Marko šokirao cimere: Ona je…

Kurir 11.11.2023
Marko Đedović pričao je sa Milenom Kačavendom, Nenadom Macanovićem Bebicom, Nenadom Aleksićem Ša, a tema je bilo ponašanje Anite Stanojlović prema Jovani Tomić Matoroj. Sinoć je tiktokerka iz Hrvatske Matea Car ušla u "Elitu" i otkrila Matoroj da joj je… »
Svi bruje o razvodu nakon anitine gnusne prevare, a ovako je izgledalo bajkovito venčanje: Matora je zbog ovoga ostala bez…

Svi bruje o razvodu nakon anitine gnusne prevare, a ovako je izgledalo bajkovito venčanje: Matora je zbog ovoga ostala bez…

Kurir 11.11.2023
Jovana Tomić Matora prethodne noći doživela je nervni slom nakon suočavanja sa Mateom Car koja je ušla u Elitu i priznala sva nedela sa njenom venčanom suprugom Anitom Stanojlović. Matea je priznala da su se sve vreme dopisivale, čule kao i dogovarale… »
"Ima dečka od 29 godina i tera ćerku iz kuće..." Đedović izneo šok optužbe na račun majke Anite Stanojlović: To je za…

"Ima dečka od 29 godina i tera ćerku iz kuće..." Đedović izneo šok optužbe na račun majke Anite Stanojlović: To je za…

Kurir 11.11.2023
Jovana Tomić Matora nije mogla da se smiri nakon što je saznala šta joj je supruga Anita Stanojlović radila iza leđa i da se dopisivala sa Mateom Car. Nakon toga, Marko Đedović je u programu uživo izneo za crnim stolom izneo optužbe na račun Anite i… »
"Svađala sam se sa bolesnom majkom zbog nje": Matora van sebe nakon što je saznala da je Anita bila neverna: "Svaka očeva suza…

"Svađala sam se sa bolesnom majkom zbog nje": Matora van sebe nakon što je saznala da je Anita bila neverna: "Svaka očeva suza…

Blic 11.11.2023
Jovana Tomić Matora nije mogla da se smiri nakon što je saznala šta joj je supruga Anita radila iza leđa i da se dopisivala sa Mateom Car. Jovana Tomić Matora je nakon svađe sa Anitom razgovarala sa Markom Đedovićem o neverstvu Anite Stanojlović. - Ne… »
Anitina majka ljubomorna na ćerku, dečku pravi scene! Bizarni detalji isplivali u programu uživo, Matora dobijala šok poruke!…

Anitina majka ljubomorna na ćerku, dečku pravi scene! Bizarni detalji isplivali u programu uživo, Matora dobijala šok poruke!…

Kurir 11.11.2023
Specijalni gost u Eliti bila je devojke sa kojom je Anita Stanojlović radila Jovani Tomić Matoroj iza leđa. Matea Car je došla u studio u Šimanovcima, gde je iznela šok detalje o dopisivanju sa Anitom, a onda se i suočila sa Matorom u "Šiša baru", gde je… »
Matora sve pare spiskala na anitu: Ucenjivala ju je i njena majka! Mračne porodične tajne isplivale na videlo! Šok!

Matora sve pare spiskala na anitu: Ucenjivala ju je i njena majka! Mračne porodične tajne isplivale na videlo! Šok!

Kurir 11.11.2023
Jovana Tomić Matora je doživela emotivni i nervni slom nakon priznanja Anite Stanojlović da se dopisivala sa Mateom Car. Obezbeđenje ih je razdvojilo, a Tomićeva je krenula da luta po imanju i povraća, a u pomoć su joj pritekli prijatelji. Odveli su je u… »
Matora doživela pomračenje, zakukala od bola! Anita priznala da ju je prevarila, a onda nastao haos: Ne mogu ovo da podnesem

Matora doživela pomračenje, zakukala od bola! Anita priznala da ju je prevarila, a onda nastao haos: Ne mogu ovo da podnesem

Kurir 11.11.2023
Jovana Tomić Matora nije mogla da se smiri nakon što je saznala šta joj je supruga Anita Stanojlović radila iza leđa i da se dopisivala sa Mateom Car. Nakon suočavanja Anita je priznala Matoroj sve. - Što me lažeš da se nisi dopisivala sa devojkom? -… »
"Zvala me je u vaš stan, dok ti nisi bila tu": Anitina ljubavnica ušla u "Elitu" i suočila se sa Matorom - ona van sebe od…

"Zvala me je u vaš stan, dok ti nisi bila tu": Anitina ljubavnica ušla u "Elitu" i suočila se sa Matorom - ona van sebe od…

Blic 10.11.2023
Voditeljka Ana Radulović ugostila je u studiju Mateu Car, koja je nedeljama u žiži interesovanja, zbog prepiski koje su isplivale, a tiču se dopisivanje nje i Anite Stanojlović. Produkcija je uvela Mateu u Elitu kako bi se suočila sa Matorom, bez Anite… »

Vesti dana »