Povezane vesti

Ana Brnabić: Samozvana elita vređa građane Srbije preko svojih tajkunskih medija

Ana Brnabić: Samozvana elita vređa građane Srbije preko svojih tajkunskih medija

Politika 11.11.2023
Predsednica vlade Srbije i poverenica SNS za Beograd Ana Brnabić prokomentarisala je tekst u jednom od medija naklonjenih listi „Srbija protiv nasilja“ koju predvode funkcioneri bivše vlasti. Brnabićeva je kritikovala način na koji se piše o… »
Brnabić se ponovo „obračunava“ sa Danasom: „Više nismo sendvičari, sad smo zveri“

Brnabić se ponovo „obračunava“ sa Danasom: „Više nismo sendvičari, sad smo zveri“

Danas 11.11.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić ponovo se, po ko zna koji put po redu, „obračunava“ sa naslovnicom Danasa na društvenoj mreži X. Tvrdi da naprednjake sada nazivamo zverima, „a oni su vratili sliku Paje Jovanovića u Srbiju“. У њиховој… »
"Prvo smo bili sendvičari, a sada smo zveri" Premijerka Brnabić odgovorila na uvrede opozicionih medija

"Prvo smo bili sendvičari, a sada smo zveri" Premijerka Brnabić odgovorila na uvrede opozicionih medija

Kurir 11.11.2023
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić odgovorila je na uvrede koje su opozicioni mediji uputili članovima i simpatizerima SNS. - U njihovoj kampanji smo došli do toga da mi iz SNS više čak nismo ni "sendvičari". Mi smo sada za njih zveri, a od Srbije… »
Brnabić na sramne uvrede opozicije: Odgovor ćete, od svih onih koje nazivate "zverima", a našu Srbiju zverinjakom, dobiti…

Brnabić na sramne uvrede opozicije: Odgovor ćete, od svih onih koje nazivate "zverima", a našu Srbiju zverinjakom, dobiti…

Večernje novosti 11.11.2023
PREMIJERKA Srbije, Ana Brnabić reagovala je povodom sramnih naslova i objava u opozicionim medijima. FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ - U njihovoj kampanji smo došli do toga da mi iz SNS Srbija više čak nismo ni "sendvičari". Mi smo sada za njih zveri, a od… »

Vesti dana »