Povezane vesti

Nejpir oštro odgovorio Mesini: Prestanite da lažete navijače

Nejpir oštro odgovorio Mesini: Prestanite da lažete navijače

Sport klub 11.11.2023
"Ok, shvatam", počeo je Šabaz Nejpir odgovor Etoreu Mesini na svom Instagram profilu, tako da svi mogu jasno da vide šta misli. „Vaš tim nije počeo kako ste zamišljali, nisam ni ja, ali samo prestanite da me koristite kao izgovor. Ja imam svojih… »
Nejpir iznerviran: "Prestanite da lažete!"

Nejpir iznerviran: "Prestanite da lažete!"

Sportske.net 11.11.2023
Povodom objave koju je imao Etore Mesina gde je istakao da je njegov Armani u lošem stanju i da "Pengos nije čovek koji može da vozi njihov auto", kao i da je Nejpirov odlazak razlog zašto ekipa ne igra dobro i da sadašnji košarkaš Crvene zvezde… »
Nejpir brutalno napao mesinu - "prestani da lažeš!" Ništa od odlaska, Amerikanac ostaje u Zvezdi!

Nejpir brutalno napao mesinu - "prestani da lažeš!" Ništa od odlaska, Amerikanac ostaje u Zvezdi!

Mondo 11.11.2023
Američki košarkaš Šabaz Nejpir nema nameru da se vraća u Olimpiju. Američki košarkaš Šabaz Nejpir nema nameru da se vraća u Olimpiju. Crvena zvezda nije počela novu sezonu na sjajan način, a američki plejmejker Šabaz Nejpir uklopio se u… »
Nejpir odgovorio Mesini: "Prestani da lažeš kako bi rešio svoje probleme, srećan sam u Zvezdi"

Nejpir odgovorio Mesini: "Prestani da lažeš kako bi rešio svoje probleme, srećan sam u Zvezdi"

Telegraf 11.11.2023
Amerikanac demantovao svog nekadašnjeg trenera. Košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir oglasio se na društvenim mrežama nakon reči italijanskog trenera Etorea Mesine koji je uzbukrkao košarkašku javnost, pogotovo navijače crveno-belih! Naime… »
Mesina: Nejpir šalje poruke prijateljima da želi da se vrati u Milano

Mesina: Nejpir šalje poruke prijateljima da želi da se vrati u Milano

RTS 11.11.2023
Trener košarkaša Olimpije iz Milana Etore Mesina rekao je u intervjuu za "Korijere dela sera" da igrač Crvene zvezde Šabaz Nejpir šalje poruke prijateljima u kojima navodi da želi da se vrati u italijanski tim. Šabaz Nejpir je letos stigao u Crvenu… »

Vesti dana »