Повезане вести
Новак проговорио о стефановом навијању за црно-беле Забранићу му да гледа Партизан ако буде вређао Звезду
Дневник 11.11.2023
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић велики је навијач Црвене звезде, али син Стефан није кренуо очевим стопама, већ су му драже црно-беле боје. - Неки кажу да сам сину дозволио да навија за Партизан, а звездаш сам. Питају… »
Ђоковић о Звезди и Партизану: Сви смо из истог народа, непојмљиво ми је да не можеш да подржиш некога ко долази из твоје…
Спортски журнал 11.11.2023
Па то су наши људи, Срби, човече! Дошли смо до такве невероватне поделе - прича Новак. Новак Ђоковић је у интервјуу за “Новости” говорио о бројним темама, једна од њих Црвена звезда и Партизан. Навијате за Звезду, али истичете… »
Новак Ђоковић: ''Великог Жељка Обрадовића јако ценим и волим, а Стефану сам поставио услов''
Спортске.нет 11.11.2023
Најбољи тенисер света и најбољи српски спортиста свих времена Новак Ђоковић говорио је у опширном интервјуу за '' Вечерње новости'' о бројним актуелним темама, а с обзиром да га све чешће виђамо и на кошаркашким утакмицама… »
Ево зашто мој стефан навија за Партизан! Новак Ђоковић: Како сам као звездаш то дозволио? Просто је...
Мондо 11.11.2023
Новак Ђоковић причао је о свом сину Стефану и његовом навијању за Партизан. Новак Ђоковић причао је о свом сину Стефану и његовом навијању за Партизан. Новак Ђоковић отишао је у Торино по титулу и прво место, правио је шоу на… »
Вести дана »
Временска прогноза Србије 25. и 26. октобар 2025: сунчано данас, наранџасти метео-аларм за обилне падавине на југу сутра
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Највећи амерички војни брод креће из сплита у нови рат?! Био на Јадрану, а онда је стигло хитно Трампово наређење!
Курир пре 1 сатјош 18 повезаних
Београд: Међународни сајам књига почиње данас, део домаћих издавача не учествује
Бета пре 3 сатајош 15 повезаних