Povezane vesti

"Ja sam Aleksandar": Predsednik Vučić od danas i na TikToku, najbrže rastućoj društvenoj mreži (video)

"Ja sam Aleksandar": Predsednik Vučić od danas i na TikToku, najbrže rastućoj društvenoj mreži (video)

Kurir 11.11.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić od danas je i na TikToku, jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu. @jasamaleksandar Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar. #jasamaleksandar #2023 #srbija 🇷🇸 #follow ♬ original sound -… »
Tabloidi prenose da je Vučić otvorio TikTok: „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“

Tabloidi prenose da je Vučić otvorio TikTok: „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“

Danas 11.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je nalog na društvenoj mreži TikTok, pišu tabloidi. Kako je objavio režimski tabloid Informer, Vučić ima lične naloge na Instagramu i društvenoj mreži Iks. U prvoj objavi Vučić je napisao:“Zdravo… »
„Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“: Vučić otvorio nalog na TikTok-u

„Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“: Vučić otvorio nalog na TikTok-u

Nova 11.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je nalog na društvenoj mreži TikTok. Aleksandar Vučić je na TikTok-u objavio video svog govora sa obeležavanja 15 godina od osnivanja Srpske napredne stranke. „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“… »
I Vučić na TikToku: „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“

I Vučić na TikToku: „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“

N1 Info 11.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je nalog na društvenoj mreži TikTok, prenose mediji. Osim naloga na Instragramu i društvenoj mreži Iks, Vučić je sada, pred izbore 17. decembra, odlučio da se „pozabavi“ i TikTokom. Vučićev profil… »
VIDEO Vučić i na TikToku: "Zdravo, TikTokeri. Ja sam Aleksandar"

VIDEO Vučić i na TikToku: "Zdravo, TikTokeri. Ja sam Aleksandar"

Radio 021 11.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je nalog na društvenoj mreži TikTok. Osim naloga na Instragramu i društvenoj mreži Iks, Vučić je sada, pred izbore, odlučio da se pojavi i na TikToku. Njegov profil na toj društvenoj mreži je… »
Vučić od danas i na TikToku

Vučić od danas i na TikToku

Euronews 11.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od danas je i na TikToku, jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu. TikTok najviše okuplja mlade ljude, pa stoga predstavlja pravo mesto na kojem će predsednik, na zabavan način, približiti… »
Vučić otvorio TikTok nalog: Pogledajte prvi video predsednika Srbije

Vučić otvorio TikTok nalog: Pogledajte prvi video predsednika Srbije

Telegraf 11.11.2023
TikTok je jedna od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić od danas ima nalog i na TikToku. "Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar", napisao je predsednik u svojoj prvoj objavi na jednoj od najbrže… »

Vesti dana »