Повезане вести

"Ја сам Александар": Председник Вучић од данас и на ТикТоку, најбрже растућој друштвеној мрежи (видео)

"Ја сам Александар": Председник Вучић од данас и на ТикТоку, најбрже растућој друштвеној мрежи (видео)

Курир 11.11.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић од данас је и на ТикТоку, једној од најбрже растућих друштвених мрежа на свету. @јасамалександар Здраво, ТикТокери! Ја сам Александар. #јасамалександар #2023 #србија 🇷🇸 #фоллов ♬… »
Таблоиди преносе да је Вучић отворио ТикТок: „Здраво, ТикТокери! Ја сам Александар“

Таблоиди преносе да је Вучић отворио ТикТок: „Здраво, ТикТокери! Ја сам Александар“

Данас 11.11.2023
Председник Србије Александар Вучић отворио је налог на друштвеној мрежи ТикТок, пишу таблоиди. Како је објавио режимски таблоид Информер, Вучић има личне налоге на Инстаграму и друштвеној мрежи Икс. У првој објави Вучић је… »
„Здраво, ТикТокери! Ја сам Александар“: Вучић отворио налог на ТикТок-у

„Здраво, ТикТокери! Ја сам Александар“: Вучић отворио налог на ТикТок-у

Нова 11.11.2023
Председник Србије Александар Вучић отворио је налог на друштвеној мрежи ТикТок. Александар Вучић је на ТикТок-у објавио видео свог говора са обележавања 15 година од оснивања Српске напредне странке. „Здраво, ТикТокери! Ја сам… »
И Вучић на ТикТоку: „Здраво, ТикТокери! Ја сам Александар“

И Вучић на ТикТоку: „Здраво, ТикТокери! Ја сам Александар“

Н1 Инфо 11.11.2023
Председник Србије Александар Вучић отворио је налог на друштвеној мрежи ТикТок, преносе медији. Осим налога на Инстраграму и друштвеној мрежи Икс, Вучић је сада, пред изборе 17. децембра, одлучио да се „позабави“ и ТикТоком… »
ВИДЕО Вучић и на ТикТоку: "Здраво, ТикТокери. Ја сам Александар"

ВИДЕО Вучић и на ТикТоку: "Здраво, ТикТокери. Ја сам Александар"

Радио 021 11.11.2023
Председник Србије Александар Вучић отворио је налог на друштвеној мрежи ТикТок. Осим налога на Инстраграму и друштвеној мрежи Икс, Вучић је сада, пред изборе, одлучио да се појави и на ТикТоку. Његов профил на тој друштвеној… »
Вучић од данас и на ТикТоку

Вучић од данас и на ТикТоку

Еуроневс 11.11.2023
Председник Србије Александар Вучић од данас је и на ТикТоку, једној од најбрже растућих друштвених мрежа на свету. ТикТок највише окупља младе људе, па стога представља право место на којем ће председник, на забаван начин… »
Вучић отворио ТикТок налог: Погледајте први видео председника Србије

Вучић отворио ТикТок налог: Погледајте први видео председника Србије

Телеграф 11.11.2023
ТикТок је једна од најбрже растућих друштвених мрежа на свету. Председник Републике Србије Александар Вучић од данас има налог и на ТикТоку. "Здраво, ТикТокери! Ја сам Александар", написао је председник у својој првој објави на… »

Вести дана »