Povezane vesti

"Ja sam Aleksandar": Predsednik Vučić od danas i na TikToku, najbrže rastućoj društvenoj mreži (video)

"Ja sam Aleksandar": Predsednik Vučić od danas i na TikToku, najbrže rastućoj društvenoj mreži (video)

Kurir 11.11.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić od danas je i na TikToku, jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu. @jasamaleksandar Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar. #jasamaleksandar #2023 #srbija 🇷🇸 #follow ♬ original sound -… »
Predsednik Vučić od danas i na Tiktoku, najbrže rastućoj društvenoj mreži

Predsednik Vučić od danas i na Tiktoku, najbrže rastućoj društvenoj mreži

Politika 11.11.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić od danas je i na Tiktoku, jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu. Tiktok najviše okuplja mlade ljude, pa stoga predstavlja pravo mesto na kojem će predsednik, na zabavan način… »
Tabloidi prenose da je Vučić otvorio TikTok: „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“

Tabloidi prenose da je Vučić otvorio TikTok: „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“

Danas 11.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je nalog na društvenoj mreži TikTok, pišu tabloidi. Kako je objavio režimski tabloid Informer, Vučić ima lične naloge na Instagramu i društvenoj mreži Iks. U prvoj objavi Vučić je napisao:“Zdravo… »
„Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“: Vučić otvorio nalog na TikTok-u

„Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“: Vučić otvorio nalog na TikTok-u

Nova 11.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je nalog na društvenoj mreži TikTok. Aleksandar Vučić je na TikTok-u objavio video svog govora sa obeležavanja 15 godina od osnivanja Srpske napredne stranke. „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“… »
I Vučić na TikToku: „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“

I Vučić na TikToku: „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“

N1 Info 11.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je nalog na društvenoj mreži TikTok, prenose mediji. Osim naloga na Instragramu i društvenoj mreži Iks, Vučić je sada, pred izbore 17. decembra, odlučio da se „pozabavi“ i TikTokom. Vučićev profil… »
VIDEO Vučić i na TikToku: "Zdravo, TikTokeri. Ja sam Aleksandar"

VIDEO Vučić i na TikToku: "Zdravo, TikTokeri. Ja sam Aleksandar"

Radio 021 11.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je nalog na društvenoj mreži TikTok. Osim naloga na Instragramu i društvenoj mreži Iks, Vučić je sada, pred izbore, odlučio da se pojavi i na TikToku. Njegov profil na toj društvenoj mreži je… »
Vučić od danas i na TikToku

RTV 11.11.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od danas je i na TikToku, jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu. TikTok najviše okuplja mlade ljude, pa stoga predstavlja pravo mesto na kojem će predsednik, na zabavan način… »
"Ja sam Aleksandar": Vučić od danas i na "Tik Toku" (video)

"Ja sam Aleksandar": Vučić od danas i na "Tik Toku" (video)

Blic 11.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od danas ima profil na "Tik Toku", jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu. Tik Tok najviše okuplja mlade ljude, pa stoga predstavlja pravo mesto na kojem će predsednik, na zabavan način… »
Jasamaleksandar Vučić sada i na TikToku (video)

Jasamaleksandar Vučić sada i na TikToku (video)

Dnevnik 11.11.2023
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od danas je i na TikToku, jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu. TikTok najviše okuplja mlade ljude, pa stoga predstavlja pravo mesto na kojem će predsednik, na zabavan način, približiti… »

Euronews 11.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od danas je i na TikToku, jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu. TikTok najviše okuplja mlade ljude, pa stoga predstavlja pravo mesto na kojem će predsednik, na zabavan način, približiti… »
Vučić otvorio TikTok nalog: Pogledajte prvi video predsednika Srbije

Vučić otvorio TikTok nalog: Pogledajte prvi video predsednika Srbije

Telegraf 11.11.2023
TikTok je jedna od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić od danas ima nalog i na TikToku. "Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar", napisao je predsednik u svojoj prvoj objavi na jednoj od najbrže… »

Vesti dana »