Povezane vesti
Aleksis cipras "bacio oko" na maju Nikolić! Pevačica otkrila sve o udvaranju grčkog političara - "Da sam znala..."
Mondo 11.11.2023
Maja Nikolić govorila je o udvaranju grčkog političara Aleksisa Ciprasa. Maja Nikolić govorila je o udvaranju grčkog političara Aleksisa Ciprasa. Pevačica Maja Nikolić tokom devedesetih i dvehiljaditih godinaa žarila je i palila javnom scenom, a njeni… »
"Da SAM ZNALA ŠTA ĆE Cipras POSTATI dala BIH mu šansu" Maja Nikolić o udvaranju grčkog političara: Jedna osobina me je odbila…
Kurir 11.11.2023
U emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića pevačica Maja Nikolić prisetila se svog nastupa u Skadarliji kada joj se udvarao ni manje ni više nego bivši predsednik vlade Grčke Aleksis Cipras: - Ja o tome nikada nisam pričala niti sam želela to da pričam. Onda… »
Vesti dana »

Porodicama stradalih na Železničkoj stanici u Novom Sadu 19,5 miliona dinara na ime naknade
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih

Evropska unija usvojila 18. paket sankcija Rusiji, Slovačka povukla veto, najava 19. paketa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 74 povezane

Terzić pohvalio Partizan i grobare: Čuo sam se sa Mijatovićem, navijači su prepoznali njegovu energiju...
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih

Vlada Srbije donela uredbu: Cene goriva ograničene na još šest meseci
Blic pre 2 satajoš 46 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Topliji vikend i novi toplotni talas do 40 stepeni sa tropskim noćima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih