Повезане вести

Након 40 година блиставе каријере, ово је највише усрећује: Драгана открила шта је испуњава "Мислим да је то диван осећај..."…

Након 40 година блиставе каријере, ово је највише усрећује: Драгана открила шта је испуњава "Мислим да је то диван осећај..."…

Курир 11.11.2023
Највећа регионална музичка звезда Драгана Мирковић ове године слави 40 година постојања на естради, а иза себе има низ хитова, пројеката и иновација који сами за себе говоре о њеном успеху. Драгана се на естрадном небу појавила… »
"Трудим се да се осећам као да је први пут" Драгана Мирковић открила тајну успеха, а ово је њен рецепт за трајање 40 година

"Трудим се да се осећам као да је први пут" Драгана Мирковић открила тајну успеха, а ово је њен рецепт за трајање 40 година

Курир 11.11.2023
Драгана Мирковић у седмој епизоди "Раме уз раме са Драганом" говорила је о својој каријери, њеном приступању ка професији која јој је променила живот из корена. Фолк звезда је признала колико себе даје себе кроз посао и шта је… »
"Никада нисам желела слепо да пратим трендове, јер то не бих била ја" Драгана Мирковић открила шта је за њу било велико…

"Никада нисам желела слепо да пратим трендове, јер то не бих била ја" Драгана Мирковић открила шта је за њу било велико…

Курир 11.11.2023
Највећа регионална музичка звезда Драгана Мирковић ове године слави 40 година блиставе каријере. Од како се појавила на сцени била је једна од омиљених певачица, а током година постојања унекла је многе иновације када је у… »
"Мачевала сам се са бобаном, попела на чесму и..." Драгану Мирковић знамо као смерну и тиху, а ево шта је све радила по…

"Мачевала сам се са бобаном, попела на чесму и..." Драгану Мирковић знамо као смерну и тиху, а ево шта је све радила по…

Курир 11.11.2023
Највећа регионална музичка звезда Драгана Мирковић ове године слави 40 година постојања на естради, а иза себе има низ хитова, пројеката и иновација који сами за себе говоре о њеном успеху. Мирковићева, и поред огромног успеха… »

Вести дана »