Povezane vesti
"Slao me u radnju pa tukao bebu": Oglasila se majka (19) iz Kraljeva čije je dete očuh prebijao, tvrdi da se zaključavao u…
Kurir 12.11.2023
Ivana I. (19) majka sedmomesečne bebe kojoj je kako se sumnja, očuh Aleksandar K. (20) iz Kraljeva naneo teške telesne povrede, ispričala je da je pre izvesnog vremena i sama doživela nasilje. - Tada smo bili u njegovom stanu u Kraljevu. Tog dana smo… »
Oglasila se majka čiju je bebu pretukao očuh: „Počeo je da viče na mene, a onda mi je udario šamar“
Nova 12.11.2023
Ivana I. (19) majka sedmomesečne bebe kojoj je kako se sumnja, očuh Aleksandar K. (20) iz Kraljeva naneo teške telesne povrede, ispričala je za „Blic“, da je pre izvesnog vremena i sama doživela nasilje. „Tada smo bili u njegovom stanu u Kraljevu. Tog… »
Vesti dana »
Crvena zvezda slavila u 179. večitom derbiju i "overila" titulu: Crveno-beli razbili Partizan za 37. pehar
Dnevnik pre 6 minutajoš 73 povezane
Kenedi, a gde ti je žena?! Trampov ministar beži sa telohraniteljima, prestravljena supruga sama trči za njima (video)
Blic pre 16 minutajoš 122 povezane
Crvena zvezda razbila Partizan za titulu šampiona Srbije - o spektakularnoj igri Avdića dugo će se pričati
Nova pre 40 minutajoš 36 povezanih
Papa Lav: Lopovi koji otimaju prirodna bogatstva, vodeći krvave ratove nam otimaju budućnost
Danas pre 4 satijoš 46 povezanih