Повезане вести

Прва слика перућице са сином! Плакао к'о киша када је постао отац, испливала фотка из породилишта - "Хвала ти Боже!"

Прва слика перућице са сином! Плакао к'о киша када је постао отац, испливала фотка из породилишта - "Хвала ти Боже!"

Мондо 12.11.2023
Љуба Перућица објавио је прву фотографију са супругом Катарином и наследником Алексејом. Љуба Перућица објавио је прву фотографију са супругом Катарином и наследником Алексејом. Певач Љуба Перућица пре неколико дана постао је… »
Морали су да ме успавају, све ми је било мутно! Љуба извео жену из породилишта, открила детаље порођаја: Плакала сам!

Морали су да ме успавају, све ми је било мутно! Љуба извео жену из породилишта, открила детаље порођаја: Плакала сам!

Мондо 12.11.2023
Певач Љуба Перућица извео је сина и супругу из породилишта, а новопечена мама открила је детаље порођаја. Певач Љуба Перућица извео је сина и супругу из породилишта, а новопечена мама открила је детаље порођаја. Певач Љуба… »
"Плакала сам кад сам узела сина": Перућица извео жену и бебу из породилишта, поносни родитељи открили све о порођају и…

"Плакала сам кад сам узела сина": Перућица извео жену и бебу из породилишта, поносни родитељи открили све о порођају и…

Блиц 12.11.2023
Певач Љуба Перућица и његова супруга Катарина Колозеус добили су сина, којем су дали име Алексеј, а поносни тата дошао је по маму и бебу у породилиште. Љуба је насмејан стигао испред болнице, те је открио да је присуствовао… »
Љуба Перућица стигао по жену у породилиште: Открио детаље порођаја, био све време уз Катарину, а ево зашто је први узео…

Љуба Перућица стигао по жену у породилиште: Открио детаље порођаја, био све време уз Катарину, а ево зашто је први узео…

Курир 12.11.2023
Певач Љуба Перућица стигао је у породилиште како би супругу Катарину и сина Алексеја одвео кући. Љуба је открио да је присуствовао порођају и да је све ово за њега било јако емотивно. - Хвала свима, ово је нека емоција коју до… »
Сцене из породилишта топе срца Катарина и Љуба Перућица објавили дирљиву слику са сином па послала супругу емотивну поруку...…

Сцене из породилишта топе срца Катарина и Љуба Перућица објавили дирљиву слику са сином па послала супругу емотивну поруку...…

Курир 12.11.2023
Катарина Колозеус, супруга певача Љубе Перућице, породила се и на свет донела дечака. Син Љубе Перућице добио је прелепо име Алексеј. Катарина је објавила емотивну фотографију из породилишта, па се јавно захвалила супругу и… »

Вести дана »