Povezane vesti
Prva slika perućice sa sinom! Plakao k'o kiša kada je postao otac, isplivala fotka iz porodilišta - "Hvala ti Bože!"
Mondo 12.11.2023
Ljuba Perućica objavio je prvu fotografiju sa suprugom Katarinom i naslednikom Aleksejom. Ljuba Perućica objavio je prvu fotografiju sa suprugom Katarinom i naslednikom Aleksejom. Pevač Ljuba Perućica pre nekoliko dana postao je otac dečaka Alekseja… »
Morali su da me uspavaju, sve mi je bilo mutno! Ljuba izveo ženu iz porodilišta, otkrila detalje porođaja: Plakala sam!
Mondo 12.11.2023
Pevač Ljuba Perućica izveo je sina i suprugu iz porodilišta, a novopečena mama otkrila je detalje porođaja. Pevač Ljuba Perućica izveo je sina i suprugu iz porodilišta, a novopečena mama otkrila je detalje porođaja. Pevač Ljuba Perućica i… »
"Plakala sam kad sam uzela sina": Perućica izveo ženu i bebu iz porodilišta, ponosni roditelji otkrili sve o porođaju i…
Blic 12.11.2023
Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus dobili su sina, kojem su dali ime Aleksej, a ponosni tata došao je po mamu i bebu u porodilište. Ljuba je nasmejan stigao ispred bolnice, te je otkrio da je prisustvovao porođaju. Novopečeni… »
Ljuba Perućica stigao po ženu u porodilište: Otkrio detalje porođaja, bio sve vreme uz Katarinu, a evo zašto je prvi uzeo…
Kurir 12.11.2023
Pevač Ljuba Perućica stigao je u porodilište kako bi suprugu Katarinu i sina Alekseja odveo kući. Ljuba je otkrio da je prisustvovao porođaju i da je sve ovo za njega bilo jako emotivno. - Hvala svima, ovo je neka emocija koju do sada nisam doživeo… »
Scene iz porodilišta tope srca Katarina i Ljuba Perućica objavili dirljivu sliku sa sinom pa poslala suprugu emotivnu…
Kurir 12.11.2023
Katarina Kolozeus, supruga pevača Ljube Perućice, porodila se i na svet donela dečaka. Sin Ljube Perućice dobio je prelepo ime Aleksej. Katarina je objavila emotivnu fotografiju iz porodilišta, pa se javno zahvalila suprugu i poslala mu poruku, koja… »
Vesti dana »

Požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji, najmanje 50 mrtvih i oko 100 povređenih
Insajder pre 30 minutajoš 23 povezane

U požaru u noćnom klubu u Sjevernoj Makedoniji poginulo najmanje 50 osoba
Slobodna Evropa pre 36 minutajoš 17 povezanih

Arhiv javnih skupova objavio procenu o broju učesnika protesta u Beogradu
Nova ekonomija pre 24 minutajoš 12 povezanih

„Policija po komandi beži sa ulice tik pred zvučni udar!“ Objavljen snimak sa protesta koji dokazuje šta se stvarno desilo
Nova pre 30 minutajoš 12 povezanih