Повезане вести
Остриге и сладолед – шта су јели на „Титанику“ три вечери пре кобног судара са леденим брегом
РТС 12.11.2023
Редак мени са „Титаника“, продат за 83.000 фунти, открива да су путници у првој класи јели морске плодове, рибе и разне десерте три дана пре судара са леденим брегом. Јединствени мени од 11. априла 1912. године продат је овог… »
Јеловник вечере са Титаника продат на аукцији за 95.000 евра
Н1 Инфо 12.11.2023
Примерак јеловника за вечеру сервирану путницима прве класе чувеног брода Титаник продат је на аукцији за 84.000 фунти (више од 95.000 евра), саопштили су данас менаџери продаје. Више од 1.500 путника и чланова посаде страдало… »
Шта се јело кобног дана на Титанику? На аукцији мени, очекује се зарада од 70.000 фунти
Еуроневс 12.11.2023
Једини сачувани бродски мени са Титаника од 11. априла 1912. године, доспео је овог викенда на аукцију и очекује се да ће бити продат за 70.000 фунти. На менију је био Викторијин пудинг кувани десерт, који је те вечери нуђен уз… »
Мени за вечеру на Титанику продаје се на аукцији
РТВ 12.11.2023
ЛОНДОН - Једини сачувани бродски мени са Титаника од 11. априла 1912. године, доспео је овог викенда на аукцију и очекује се да ће бити продат за 70.000 фунти. На менију је био Викторијин пудинг кувани десерт, који је те вечери… »
Редак комад пронађен на Титанику продаје се на аукцији
Телеграф 12.11.2023
Неки од предмета понуђени на аукцији су извучени из олупине, неки су у власништву преживелих, а неки, попут богатог менија за вечеру за 11. април, вероватно су узети са брода за успомену, преноси Гардијан. Једини сачувани бродски… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 6 минутајош 29 повезаних

Почела седница Скупштине Београда о плановима детаљне регулације, ребалансима пословања предузећа
Бета пре 1 сатјош 27 повезаних

Претежно сунчано и топлије време у Србији уз изражене температурне осцилације и почетак јесени
Наслови.аи пре 46 минутајош 28 повезаних

Халанд срушио рекорд у ЛШ, па се "разголићен" јавио после поноћи бизарним снимком! Ово нико није очекивао
Телеграф пре 45 минутајош 23 повезане

Полиција упала у просторије КБЦ Косовска Митровица, протест здравствених радника
Еуроневс пре 5 минутајош 13 повезаних