Povezane vesti
Prijavljivanje mladih za program „Moja prva plata“ počinje sutra
RTK 12.11.2023
Prijavljivanje mladih za učešće u programu „Moja prva plata“ počinje sutra i trajaće do 6. decembra, objavila je Nacionalna služba za zapošljavanje. Prema rokovima ovog programa, poslodavci će od 7. do 22. decembra birati kandidate među prijavljenim… »
Prijave za program „Moja Prva Plata“ otvorene
Ozon 12.11.2023
Sremska Mitrovica, OZON Media – Nacionalna služba za zapošljavanje najavila je otvaranje prijava za program „Moja Prva Plata“, namenjen mladima koji traže priliku za svoj prvi posao. Prijave počinju sutra, 13. novembra, i trajaće do 6. decembra… »
Vesti dana »
I tokom noći haos zbog presude vođama tzv. OVK: Ponovo kamenicama na sedište Euleksa u Prištini, deo krova se zapalio
Nova pre 17 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Pravo u centar pre 2 minutajoš 16 povezanih
Sledi Trampova odmazda EU za "pridruženo članstvo" Kanade?! Predsednik SAD o "smešnoj" ideji Fon der Lajen: Ukoliko samo pomislim da je to neprijateljski čin...
Kurir pre 32 minutajoš 5 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Dvanaest osoba, uključujući dvoje dece, povređeno u raketnom napadu na Kijev; Gutereš spreman da bude domaćin pregovora
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Amerika usvojila nove sankcije Rusiji i Iranu! Carine mogu da idu do 100 odsto: Tramp dobija nova carinska ovlašćenja
Blic pre 7 minutajoš 4 povezane