Повезане вести

Александар Вучић у Смедереву: Ако опозиција победи на изборима, ја нећу да будем председник

Александар Вучић у Смедереву: Ако опозиција победи на изборима, ја нећу да будем председник

Политика 12.11.2023
Српска напредна странка одржала је у недељу у Смедереву предизборни скуп „Александар Вучић - Србија не сме да стане“. Скупу је присуствовао и председник Србије Александар Вучић, који се са говорнице обратио присутнима. Поред… »
Како Вучић емотивно уцењује гласаче СНС, а нису председнички избори?

Како Вучић емотивно уцењује гласаче СНС, а нису председнички избори?

Данас 12.11.2023
Ја или они, емотивно уцењује бивши председник СНС Александар Вучић чланове и симпатизере напредњака на предизборним митингу у Смедереву, и то са места председника Србије, иако се 17. децембра не одржавају председнички избори… »
Прекршио устав: ''Тужилаштво да покрене кривични поступак против Вучића''

Прекршио устав: ''Тужилаштво да покрене кривични поступак против Вучића''

Правда 12.11.2023
Слободан Првановић, члан Надзорног одбора за изборну кампању, који је почео са радом у петак, реаговао је на изјаву председника државе Александра Вучића на предизборном скупу у Смедереву, те је навео да "Надзорни одбор треба да… »
Првановић:Надзорни одбор скупштине да реагује поводом недопустиве кампање председника Србије

Првановић:Надзорни одбор скупштине да реагује поводом недопустиве кампање председника Србије

Радио сто плус 12.11.2023
“Сматрам да ово представља драстичан пример неприхватљиве функционерске кампање и мислим да, као Надзорни одбор, морамо хитно и оштро да реагујемо”, рекао је Првановић и позвао одбор да пре свега у саопштењу осуди овакво… »

Бета 12.11.2023
Члан Надзорног одбора за изборну кампању Слободан Првановић покренуо је иницијативу пред тим одбором који је формиран одлуком скупштине Србије, да реагује на неприхватљиву функционерску кампању председника Србије који је данас… »
"Желим да будем председник који може да ради за народ, то је једино што ме занима": Објављен снимак Вучићевог говора из…

"Желим да будем председник који може да ради за народ, то је једино што ме занима": Објављен снимак Вучићевог говора из…

Курир 12.11.2023
Предизборни скуп листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" одржан је данас у Смедереву, а окупљеним грађанима су се обратили Александар Вучић, као и председник СНС Милош Вучевић. На Инстаграм страници Српске напредне… »
То је једино што ме занима Вучићеву моћну поруку из Смедерева чула је цела Србија (видео)

То је једино што ме занима Вучићеву моћну поруку из Смедерева чула је цела Србија (видео)

Ало 12.11.2023
Трећи по реду предизборни скуп листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ одржан је данас у Смедереву. На скупу је говорио председник Србије Александар Вучић, као и председник СНС-а Милош Вучевић. - Живели смо и радили за… »
Вучић: Не могу ништа да урадим за грађане ако већину освоји нека друга листа

Бета 12.11.2023
Члан Српске напредне странке Александар Вучић чије име носи и изборна листа "Александар Вућић - Србија не сме да стане" рекао је да као председник Србије не може да уради ништа за грађане уколико већину на изборима освоји неко… »
(ВИДЕО) Вучић у Смедереву: Ако победи опозиција, ја нећу да будем председник

(ВИДЕО) Вучић у Смедереву: Ако победи опозиција, ја нећу да будем председник

Н1 Инфо 12.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је на предизборном скупу Српске напредне странке (СНС) у Смедереву да, ако опозиција победи на изборима, он више неће бити председник. „Прихватио сам част да будем носилац ове листе зато… »
"Вратили смо Пају Јовановића у Србију" Вучић пред грађанима Смедерева о повратку националног блага у Србију

"Вратили смо Пају Јовановића у Србију" Вучић пред грађанима Смедерева о повратку националног блага у Србију

Курир 12.11.2023
СМЕДЕРЕВО - Председник Србије Александар Вучић коментарисао је скупу подршке листи „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ у Смедереву куповину слике Паје Јовановића од стране државе. - Кажу: "Добро би било да неко купи слику… »

Нови магазин 12.11.2023
Члан Српске напредне странке Александар Вучић чије име носи и изборна листа "Александар Вућић- Србија не сме да стане" рекао је да као председник Србије не може да уради ништа за грађане уколико већину на изборима освоји неко… »
Нисмо смели српске краљеве да спомињемо на улицама Београда Вучић: Чак 70 година нисмо направили филм или представу о…

Нисмо смели српске краљеве да спомињемо на улицама Београда Вучић: Чак 70 година нисмо направили филм или представу о…

Курир 12.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је на митингу листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ у Смедереву да нико не говори о томе да 70 година нисмо направили филм или представу о Јасеновцу. - Знате ли да 20 година… »

Вести дана »