Povezane vesti
Pozorišta nema bez ljudi iza scene: Kičić ispričao kako su ga dočekali u ateljeu Gaga Nikolić i Petar Kralj, a on mu je…
Kurir 12.11.2023
Za 67. rođendan Ateljea 212 glumac Gordan Kičić i upravnik Novica Antić su otvorili izložbu fotografija "To smo mi..." Saše Čudanova. Postavka je inspirisana motom ovogodišnje sezone "To smo mi! To smo mi? To smo mi..." i prikazuje život u… »
Ne srećete ih, ali bez njih pozorište ne postoji: Otvaranjem dve izložbe Atelje 212 obeležio 67. rođendan
Nova 12.11.2023
Pozorište Atelje 212 započelo je danas obeležavanje 67. rođendana izložbom fotografija i crteža koja je inspirisana motom ovogodišnje sezone “To smo mi! To smo mi, To smo mi…" U gornjem foajeu pozorišta izložba fotografija Saše Čudanova… »
Atelje 212 za svoj 67. Rođendan “To smo mi! To smo mi, To smo mi…" izložba fotografija i crteža
Dnevnik 12.11.2023
BEOGRAD: Pozorište Atelje 212 započelo je danas obeležavanje 67. rođendana izložbom fotografija i crteža koja je inspirisana motom ovogodišnje sezone “To smo mi! To smo mi, To smo mi…" U gornjem foajeu pozorišta izložba fotografija Saše… »
Vesti dana »
Bela kuća: Bajden će prisustvovati Trampovoj inauguraciji 20. januara
NIN pre 1 satjoš 31 povezana
Vesić prebačen u bolnicu: Pogoršano zdravstveno stanje posle šest dana štrajka glađu
Pravda pre 16 minutajoš 29 povezanih
Bogdanović podučava Amerikance: Srbin pokazao umeće i ostavio navijače u šoku! (video)
Večernje novosti pre 16 minutajoš 19 povezanih
Lavrov: NATO je objavio prave namere – prešli su svaku granicu pristojnosti
Vesti online pre 2 satajoš 8 povezanih
Krivična prijava protiv 73-godišnjaka zbog nedozvoljenog posedovanja oružja
iKragujevac pre 2 satajoš 8 povezanih