Povezane vesti
Pozorišta nema bez ljudi iza scene: Kičić ispričao kako su ga dočekali u ateljeu Gaga Nikolić i Petar Kralj, a on mu je pomogao…
Kurir 12.11.2023
Za 67. rođendan Ateljea 212 glumac Gordan Kičić i upravnik Novica Antić su otvorili izložbu fotografija "To smo mi..." Saše Čudanova. Postavka je inspirisana motom ovogodišnje sezone "To smo mi! To smo mi? To smo mi..." i prikazuje život u pozorištu sa… »
Ne srećete ih, ali bez njih pozorište ne postoji: Otvaranjem dve izložbe Atelje 212 obeležio 67. rođendan
Nova 12.11.2023
Pozorište Atelje 212 započelo je danas obeležavanje 67. rođendana izložbom fotografija i crteža koja je inspirisana motom ovogodišnje sezone “To smo mi! To smo mi, To smo mi…" U gornjem foajeu pozorišta izložba fotografija Saše Čudanova prikazuje život u… »
Atelje 212 za svoj 67. Rođendan “To smo mi! To smo mi, To smo mi…" izložba fotografija i crteža
Dnevnik 12.11.2023
BEOGRAD: Pozorište Atelje 212 započelo je danas obeležavanje 67. rođendana izložbom fotografija i crteža koja je inspirisana motom ovogodišnje sezone “To smo mi! To smo mi, To smo mi…" U gornjem foajeu pozorišta izložba fotografija Saše Čudanova… »
Vesti dana »

Sud usvojio žalbu: Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Nove vanredne izmene: Oglasili se iz Sekretarijata: Ove linije gradskog prevoza se privremeno ukidaju, evo i do kada
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana

Marko Đurić: Optužnice protiv 11 Srba zbog barikada na Kosovu su politički progon
Danas pre 7 satijoš 1 povezana