Povezane vesti

Pozorišta nema bez ljudi iza scene: Kičić ispričao kako su ga dočekali u ateljeu Gaga Nikolić i Petar Kralj, a on mu je…

Pozorišta nema bez ljudi iza scene: Kičić ispričao kako su ga dočekali u ateljeu Gaga Nikolić i Petar Kralj, a on mu je…

Kurir 12.11.2023
Za 67. rođendan Ateljea 212 glumac Gordan Kičić i upravnik Novica Antić su otvorili izložbu fotografija "To smo mi..." Saše Čudanova. Postavka je inspirisana motom ovogodišnje sezone "To smo mi! To smo mi? To smo mi..." i prikazuje život u… »
Ne srećete ih, ali bez njih pozorište ne postoji: Otvaranjem dve izložbe Atelje 212 obeležio 67. rođendan

Ne srećete ih, ali bez njih pozorište ne postoji: Otvaranjem dve izložbe Atelje 212 obeležio 67. rođendan

Nova 12.11.2023
Pozorište Atelje 212 započelo je danas obeležavanje 67. rođendana izložbom fotografija i crteža koja je inspirisana motom ovogodišnje sezone “To smo mi! To smo mi, To smo mi…" U gornjem foajeu pozorišta izložba fotografija Saše Čudanova… »
Atelje 212 za svoj 67. Rođendan “To smo mi! To smo mi, To smo mi…" izložba fotografija i crteža

Atelje 212 za svoj 67. Rođendan “To smo mi! To smo mi, To smo mi…" izložba fotografija i crteža

Dnevnik 12.11.2023
BEOGRAD: Pozorište Atelje 212 započelo je danas obeležavanje 67. rođendana izložbom fotografija i crteža koja je inspirisana motom ovogodišnje sezone “To smo mi! To smo mi, To smo mi…" U gornjem foajeu pozorišta izložba fotografija Saše… »

Vesti dana »