Повезане вести

Позоришта нема без људи иза сцене: Кичић испричао како су га дочекали у атељеу Гага Николић и Петар Краљ, а он му је помогао…

Позоришта нема без људи иза сцене: Кичић испричао како су га дочекали у атељеу Гага Николић и Петар Краљ, а он му је помогао…

Курир 12.11.2023
За 67. рођендан Атељеа 212 глумац Гордан Кичић и управник Новица Антић су отворили изложбу фотографија "То смо ми..." Саше Чуданова. Поставка је инспирисана мотом овогодишње сезоне "То смо ми! То смо ми? То смо ми..." и… »
Не срећете их, али без њих позориште не постоји: Отварањем две изложбе Атеље 212 обележио 67. рођендан

Не срећете их, али без њих позориште не постоји: Отварањем две изложбе Атеље 212 обележио 67. рођендан

Нова 12.11.2023
Позориште Атеље 212 започело је данас обележавање 67. рођендана изложбом фотографија и цртежа која је инспирисана мотом овогодишње сезоне “То смо ми! То смо ми, То смо ми…" У горњем фоајеу позоришта изложба фотографија Саше… »
Атеље 212 за свој 67. Рођендан “То смо ми! То смо ми, То смо ми…" изложба фотографија и цртежа

Атеље 212 за свој 67. Рођендан “То смо ми! То смо ми, То смо ми…" изложба фотографија и цртежа

Дневник 12.11.2023
БЕОГРАД: Позориште Атеље 212 започело је данас обележавање 67. рођендана изложбом фотографија и цртежа која је инспирисана мотом овогодишње сезоне “То смо ми! То смо ми, То смо ми…" У горњем фоајеу позоришта изложба… »

Вести дана »