Повезане вести
Ово су срећне добитнице: Ива купила новине па добила стан! Мирјана свашта прошла, послала 1.000 рачуна и освојила премију…
Курир 12.11.2023
Ива Раичевић из Земуна срећна добитница трособног стана на Новом Београду купила је новине, воду, скандинавку и још неку ситницу за 140 динара, и управо тај рачун је био "срећни". Мирјана Марковић Пашић из Обреновца добила је… »
"Јавила сам мужу да смо добили стан, он је разумео да су нам обили наш": Ива је овако сазнала да је срећна добитница у…
Блиц 11.11.2023
Добитница трособног стана у наградној игри "Узми рачун и победи" Ива Раичевић из Земуна, каже да није гледала вечерашње, последње извлачење и да су јој јавили телефоном срећне вести. - Нисам гледала емисију, сазнала сам да сам… »
Извучени добитници станова у оквиру игре „Узми рачун и победи“
Данас 11.11.2023
У оквиру наградне игре “Узми рачун и победи” вечерас су на РТС извучена два добитника станова у Београду. Трособан стан на Новом Београду у оквиру блока 63 добила је учесница Ива Раичевић са кодом КМ594652. Реч је о добитници из… »
Вести дана »

Породицама страдалих на Железничкој станици у Новом Саду 19,5 милиона динара на име накнаде
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних

Европска унија усвојила 18. пакет санкција Русији, Словачка повукла вето, најава 19. пакета
Наслови.аи пре 59 минутајош 74 повезане

Терзић импресиониран Партизаном, црно-бели тема састанка на "Маракани"
Спортске.нет пре 1 сатјош 35 повезаних

Држава ограничила цене горива: Ево колико ће коштати дизел и бензин наредних шест месеци
Телеграф пре 2 сатајош 46 повезаних

Временска прогноза Србије: Топлији викенд и нови топлотни талас до 40 степени са тропским ноћима
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних