Povezane vesti
Žena ga varala sa najboljim drugom - Darko spreman za novu ljubav?! Filipović ogolio dušu: "Dva dana nisam spavao!"
Mondo 12.11.2023
Darko Filipović o životu, karijeri i razvodu od supruge Jasmine. Darko Filipović o životu, karijeri i razvodu od supruge Jasmine. U svim domaćim medijima pre nekoliko meseci odjeknula je vest da se pevač Darko Filipović razveo nakon 12 godina… »
Spreman za novu ljubav?! Darka Filipovića žena varala s njegovim drugom, pevač sad otkriva kako se oseća posle skandala i…
Kurir 12.11.2023
Pevač Darko Filipović sleteo je iz Pariza na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu i kratko se dotakao i razvoda od Jasmine sa kojom je bio 12 godina u braku, a varala ga sa drugom. - Muzika mi nije lek, nemam šta da kažem niti želim da pričam o… »
"To je za mene završena priča": Darka Filipovića žena varala sa njegovim drugom, a on nakon razvoda priznaje: "Otvoren sam…
Blic 12.11.2023
Pevač Darko Filipović sleteo je iz Pariza na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu gde smo ga i uhvatili. Darko je tada, prvi put za "Blic" pričao o poslu, pevačici Aleksandri Prijović, ali kratko se dotakao i razvoda od Jasmine sa kojom je bio 12… »
Vesti dana »
Eurostat: Svaka treća žena u EU doživela je rodno zasnovano nasilje
N1 Info pre 5 satijoš 33 povezane
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Novi magazin pre 7 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 3 satajoš 22 povezane
Crvena zvezda ima odličan skor sa Nemcima kod kuće: Štutgart čeka i loša tradicija
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane