Повезане вести

Данас: Грађанка негирала да је претила Микетићу из странке Заједно

Данас: Грађанка негирала да је претила Микетићу из странке Заједно

Нови магазин 12.11.2023
Београдски лист Данас објавио је вечерас да се редакцији јавила Мирјана Кусмук и да је негирала да је упутила било какве претње председнику београдског одбора странке Заједно Ђорђу Микетићу. Странка Заједно је раније саопштила… »
Жена с чијег налога је прећено ћерки Ђорђа Микетића: „Вероватно ми је хакован Фејсбук“

Жена с чијег налога је прећено ћерки Ђорђа Микетића: „Вероватно ми је хакован Фејсбук“

Нова 12.11.2023
Председник београдског одбора странке Заједно Ђорђе Микетић изјавио је данас да су он и његова малолетна ћерка добили претње на интернету од „особе која је на друштвеној мрежи Фејсбук потписана као Мирјана Кусмук“. Мирјана… »
Жена с чијег је налога прећено ћерки Микетића: Хакован ми је профил, поднећу пријаву

Жена с чијег је налога прећено ћерки Микетића: Хакован ми је профил, поднећу пријаву

Радио 021 12.11.2023
Председник београдског одбора странке "Заједно" Ђорђе Микетић изјавио је да су он и његова ћерка добили претње на интернету од "особе која је на Фејсбуку потписана као Мирјана Кусмук". Мирјана Кусмук се јавила редакцији Данаса… »
Упућене претње малолетној ћерки Ђорђа Микетића

Упућене претње малолетној ћерки Ђорђа Микетића

Нова 12.11.2023
Председник београдског одбора странке Заједно Ђорђе Микетић данас је на друштвеној мрежи Фејсбук добио претње упућене његовој малолетној ћерки, саопштила је ова партија. Поменута особа је на друштвеној мрежи Фејсбук назвала… »
Жена с чијег је налога прећено ћерки Ђорђа Микетића: Хакован ми је Фејсбук

Жена с чијег је налога прећено ћерки Ђорђа Микетића: Хакован ми је Фејсбук

Н1 Инфо 12.11.2023
Председник београдског одбора странке Заједно Ђорђе Микетић изјавио је данас да су он и његова малолетна ћерка добили претње на интернету од „особе која је на друштвеној мрежи Фејсбук потписана као Мирјана Кусмук“. Мирјана… »
Ђорђе Микетић добио претње упућене малолетној ћерки

Ђорђе Микетић добио претње упућене малолетној ћерки

Н1 Инфо 12.11.2023
Председник београдског одбора странке Заједно Ђорђе Микетић на друштвеној мрези Фејсбук добио је претње упућене његовој малолетној ћерки, наводи се у саопштењу. Особа која је на друштвеној мрези Фејсбук потписана као Мирјана… »
Ђорђе Микетић: Неко је на Фејсбуку претио мојој ћерки, хитно подносим пријаву

Ђорђе Микетић: Неко је на Фејсбуку претио мојој ћерки, хитно подносим пријаву

Радио 021 12.11.2023
Председник београдског одбора странке "Заједно" Ђорђе Микетић рекао је да је на Фејсбуку добио претње упућене његовој малолетној ћерки. "Особа која је на друштвеној мрежи Фејсбук потписана као Мирјана Кусмук назвала је Микетића… »

Вести дана »