Povezane vesti
"Bacala sam se na kolena, radila špage..." Dragana Mirković zbog ovog saveta uspela je da prevaziđe sve prepreke - ključ svega!…
Kurir 12.11.2023
Dragana Mirković u novoj epizodi " Rame uz rame sa Draganom", koja se emituje na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 21 sat, otkrila je koji je savet profesionalnih plesača dobila kako bi uspešno izvodila koreografije. - Najkorisnija stvar koju sam… »
Dragana Mirković s njom je imala nesvakidašnju saradnju! Otkrivena tajna iz devedesetih, ovakav fer-plej danas ne postoji
Kurir 12.11.2023
Snežana Babić Sneki pričala je o filmu " Tesna koža" koji je doprineo njenoj popularnosti i nedavno otkrila da joj je u jeku slave sa koleginicom Draganom Mirković imala nesvakidašnju saradnju . "Ja bih pre rekla pozitivno takmičenje, a ne konkurencija… »
Vesti dana »
Sneg okovao put na Divčibarama. Snežni pokrivač otežava saobraćaj širom zemlje: Vozačima se savetuje dodatni oprez (video)
Blic pre 19 minutajoš 21 povezana
Pojeftinilo gorivo u Srbiji: Narednih sedam dana manji trošak za punjenje rezervoara
Kamatica pre 1 satjoš 32 povezane
Orban danas sa Putinom: Putujem u Moskvu da osiguram Mađarsku ruskim gasom i naftom tokom zime
NIN pre 19 minutajoš 29 povezanih
Policijski pretres u kući Andrija Jermaka, šefa kabineta Zelenskog
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane