Povezane vesti
"Bacala sam se na kolena, radila špage..." Dragana Mirković zbog ovog saveta uspela je da prevaziđe sve prepreke - ključ svega!…
Kurir 12.11.2023
Dragana Mirković u novoj epizodi " Rame uz rame sa Draganom", koja se emituje na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 21 sat, otkrila je koji je savet profesionalnih plesača dobila kako bi uspešno izvodila koreografije. - Najkorisnija stvar koju sam… »
Dragana Mirković s njom je imala nesvakidašnju saradnju! Otkrivena tajna iz devedesetih, ovakav fer-plej danas ne postoji
Kurir 12.11.2023
Snežana Babić Sneki pričala je o filmu " Tesna koža" koji je doprineo njenoj popularnosti i nedavno otkrila da joj je u jeku slave sa koleginicom Draganom Mirković imala nesvakidašnju saradnju . "Ja bih pre rekla pozitivno takmičenje, a ne konkurencija… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji dostiže vrhunac sa rekordnim temperaturama i naglim padom usled nevremena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 110 povezanih

Nastavljeni protesti u Srbiji, ali i policijske intervencije i privođenja
BBC News pre 2 satajoš 15 povezanih

Dve devojke iz Lazarevca krenule na more, pa nastradale kod bileće: Automobilom zakačile bankinu, prešle u levu traku i direktno se zakucale u kamion!
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Pada drveće, vetar ruši sve pred sobom! Grom udario u drvo, gori šuma kod Gornjeg Milanovca: Radar u Požarevcu beleži udare od preko 30 metara u sekundi (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Direktor policije: Tokom blokade auto-puta kod Lajkovca privedeno 15 osoba
Beta pre 9 satijoš 40 povezanih