Povezane vesti
Eutanazija, sterilizacija i surovi eksperimenti: Najopsežniji izveštaj o medicinskim zločinima nacista
N1 Info 13.11.2023
Eutanazija i sterilizicija hendikepiranih, surovi eksperimenti na ljudima - to je deo upravo objavljenog najopsežnijeg izveštaja o medicinskim zločinima nacista koji su na vlasti bili od 1933. do 1945. godine, preneo je nemački portal Dojče vele… »
Objavljen najopsežniji izveštaj o zločinima nacističkih lekara - eutanazijama, sterilizacijama...
Radio 021 13.11.2023
Eutanazija i sterilizicija hendikepiranih, surovi eksperimenti na ljudima - to je deo upravo objavljenog najopsežnijeg izveštaja o medicinskim zločinima nacista od 1933. do 1945. godine. "Često je iznenađujuće koliko je u današnjoj medicinskoj… »
Objavljen najopsežniji izveštaj o zločinima lekara u službi nacističke ‘rasne higijene’
Radio sto plus 13.11.2023
“Često je iznenađujuće koliko je u današnjoj medicinskoj zajednici ograničeno znanje o zločinima nacista u medicini, osim možda nejasne predstave o eksperimentima Jozefa Mengelea u Aušvicu”, izjavio je Hervig Čeh sa Medicinskog univerziteta u… »
Vesti dana »

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, čelnici Univerziteta pozivaju na mir
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Gradonačelnik Novog Sada za Danas: Ne znam gde mi je pomoćnik, ako je ispred N1, nije po mom nalogu
Danas pre 48 minutajoš 24 povezane

Ružić: Nedopustiv postupak Vučića prema Dačiću, Pionirski park kao rijaliti
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih

Bogdanović: Neverovatno je igrati sa Hardenom, izvlači najbolje iz mene
Politika pre 2 satajoš 12 povezanih

Ukratko iz sveta - Trump pozvao Rusiju da podrži primirje, dok odnos s EU eskalira
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 40 povezanih