Povezane vesti
Šumadijski blok 21 na Izborima u Kragujevcu: ‘Moj svet je Kragujevac’ – Lista Prijatelja, ne Partija
Glas Šumadije 13.11.2023
Saopštenje Šumadijskog blok 21 prenosimo u celosti. „Poštovane Kragujevčanke i Kragujevčani, dragi prijatelji. Predali smo listu za izbore u Kragujevcu i ona će se nalaziti na rednom broju 10. Ovo nije partijska lista već lista prijatelja koji su… »
Proglašena Izborna lista BORIS KOVAČEVIĆ ŠUMA – MOJ SVET KRAGUJEVAC! ŠUMADIJSKI BLOK 21- CRNOGORSKA PARTIJA
Veliki park 13.11.2023
Gradska izborna komisija proglasila je Izbornu listu BORIS KOVAČEVIĆ ŠUMA – MOJ SVET KRAGUJEVAC! ŠUMADIJSKI BLOK 21- CRNOGORSKA PARTIJA koju čini 33 kandidata za odbornike Skupštine grada na izborima raspisanim za 17. decembar 2023. godine… »
Ko sve čini Šumin “Svet u Kragujevcu“ na listi za predstojeće izbore
Glas Šumadije 13.11.2023
Gradska izborna komisija proglasila je Izbornu listu “Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 – Crnogorska partija“, za gradske izbore 17. decembra. Portal Glas Šumadije prenosi vam spisak 33-oje kandidata koji će se… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, građani Stare Pazove im priredili gozbu (FOTO; VIDEO)
Danas pre 34 minutajoš 46 povezanih
Uživo "nema preživelih, prelazimo na drugu operaciju" Tragedija u Vašingtonu, desetine mrtvih, tela leže na obali reke: Oglasio se Tramp, poznato ko je bio u letelici smrti (foto, video)
Blic pre 59 minutajoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
Danas pre 7 satijoš 4 povezane