Povezane vesti
„Kada je moje dete umrlo, mislila sam da nikada više neću pevati“: Učesnica „Nikad nije kasno“ rasplakala sve svojom životnom…
Nova 13.11.2023
Takmičarka Tijana Bošković koja se predstavila publici u emisiji "Nikad nije kasno", uspela je da rasplače gledaoce. Naime, ona je podelila svoju tešku životnu priču i tragediju koja joj se dogodila pre nekoliko godina. Tijana je ispričala da je prestala… »
"Kada je moje dete umrlo, mislila sam da nikada više neću pevati": Takmičarka u emisiji rasplakala sve, Žika Jakšić smogao…
Blic 13.11.2023
Takmičarka Tamara Bošković u emisiji "Nikad nije kasno", rasplakala je gledaoce i sve u studiju bolnom pričom o tragediji koju je doživela - pre nekoliko godina joj je preminuo sin. Tijana je ispričala da je prestala da peva 2004. godine kada se udala, a… »
Vesti dana »

Katastrofalno nevreme pogodilo Hrvatsku, padao i krupan grad: Temperatura u osetnom padu
Telegraf pre 1 satjoš 119 povezanih

Nastavljeni protesti u Srbiji, ali i policijske intervencije i privođenja
BBC News pre 5 satijoš 15 povezanih

Jaka kiša i grad pogodili delove Hrvatske, večeras pljuskovi i nepogode i u Srbiji
Radio 021 pre 45 minutajoš 26 povezanih

"U dve utakmice primili smo 10 golova, moramo da se zapitamo" VIDEO
B92 pre 10 minutajoš 27 povezanih

Stravična nesreća kod Bileće, pežo podleteo pod kamion! Otkriveno ko su dve poginule devojke iz Srbije
Alo pre 6 satijoš 38 povezanih