Повезане вести
Исповест мајке из Мајданпека која је родила мртво дете: "Носила сам близанце, једна беба је жива!"
Блиц 13.11.2023
Мајка Н. Ћ. из Мајданпека, која је у ноћи 6. новембра позвала Хитну помоћ и пријавила да се превремено породила у купатилу, каже да је била у осмом месецу и да је имала близаначку трудноћу. - Позвана је Хитна помоћ која је брзо… »
Познато стање бебе из мајданпека: Једно дете током превременог порођаја мртво упало у ВЦ шољу, друго хитно транспортовано у…
Блиц 13.11.2023
Ситуација која се догодила у Мајданпеку када је Н.Ћ. (41) која је носила близанце изгубила једну бебу превременим порођајем који је наступио у 36. недељи у кући. Према незваничним информацијама једна беба је нажалост преминула… »
„Нисам смела нагле покрете да правим, на памети ми је било само да спасимо другу бебу“: Исповест мајке из Мајданпека која је…
Нова 13.11.2023
Мајка Н. Ћ. из Мајданпека, која је у ноћи 6. новембра позвала Хитну помоћ и пријавила да се превремено породила у купатилу, каже да је била у осмом месецу и да је имала близаначку трудноћу. „Термин ми је био 15. децембар, носила… »
Сазнајемо у ком је стању друга превремено рођена беба у Мајданпеку: Једна испала у ВЦ шољу и страдала
Телеграф 13.11.2023
Беба је испала у вц шољу, док је друга на срећу спасена доласком екипе Хитне мединцинске помоћи Дома здравља у Мајданпеку. Несвакидашња ситуација догодила се у Мајданпеку. Н.Ћ. (41) која је носила близанце изгубила је једну… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 минутајош 25 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере онлајн
Југмедиа пре 1 сатјош 21 повезана
Међународна невладина организација Србију сврстала у категорију „под репресијом“
Данас пре 43 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 38 минутајош 31 повезана
„Мораћемо да реагујемо као држава за 37 дана“: Вучић о 3 могуће опције за НИС
Недељник пре 8 минутајош 14 повезаних