Povezane vesti
Ispovest majke iz Majdanpeka koja je rodila mrtvo dete: "Nosila sam blizance, jedna beba je živa!"
Blic 13.11.2023
Majka N. Ć. iz Majdanpeka, koja je u noći 6. novembra pozvala Hitnu pomoć i prijavila da se prevremeno porodila u kupatilu, kaže da je bila u osmom mesecu i da je imala blizanačku trudnoću. - Pozvana je Hitna pomoć koja je brzo stigla na lice… »
Poznato stanje bebe iz majdanpeka: Jedno dete tokom prevremenog porođaja mrtvo upalo u WC šolju, drugo hitno transportovano u…
Blic 13.11.2023
Situacija koja se dogodila u Majdanpeku kada je N.Ć. (41) koja je nosila blizance izgubila jednu bebu prevremenim porođajem koji je nastupio u 36. nedelji u kući. Prema nezvaničnim informacijama jedna beba je nažalost preminula jer majka koja nije… »
„Nisam smela nagle pokrete da pravim, na pameti mi je bilo samo da spasimo drugu bebu“: Ispovest majke iz Majdanpeka koja…
Nova 13.11.2023
Majka N. Ć. iz Majdanpeka, koja je u noći 6. novembra pozvala Hitnu pomoć i prijavila da se prevremeno porodila u kupatilu, kaže da je bila u osmom mesecu i da je imala blizanačku trudnoću. „Termin mi je bio 15. decembar, nosila sam dečaka i… »
Saznajemo u kom je stanju druga prevremeno rođena beba u Majdanpeku: Jedna ispala u WC šolju i stradala
Telegraf 13.11.2023
Beba je ispala u wc šolju, dok je druga na sreću spasena dolaskom ekipe Hitne medincinske pomoći Doma zdravlja u Majdanpeku. Nesvakidašnja situacija dogodila se u Majdanpeku. N.Ć. (41) koja je nosila blizance izgubila je jednu bebu prevremenim… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 32 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije uputio važnu poruku: Apelujem na institucije i učesnike skupa da sutrašnji dan prođe u miru
Kurir pre 20 minutajoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih