Повезане вести

Исповест мајке из Мајданпека која је родила мртво дете: "Носила сам близанце, једна беба је жива!"

Исповест мајке из Мајданпека која је родила мртво дете: "Носила сам близанце, једна беба је жива!"

Блиц 13.11.2023
Мајка Н. Ћ. из Мајданпека, која је у ноћи 6. новембра позвала Хитну помоћ и пријавила да се превремено породила у купатилу, каже да је била у осмом месецу и да је имала близаначку трудноћу. - Позвана је Хитна помоћ која је брзо… »
Познато стање бебе из мајданпека: Једно дете током превременог порођаја мртво упало у ВЦ шољу, друго хитно транспортовано у…

Познато стање бебе из мајданпека: Једно дете током превременог порођаја мртво упало у ВЦ шољу, друго хитно транспортовано у…

Блиц 13.11.2023
Ситуација која се догодила у Мајданпеку када је Н.Ћ. (41) која је носила близанце изгубила једну бебу превременим порођајем који је наступио у 36. недељи у кући. Према незваничним информацијама једна беба је нажалост преминула… »
„Нисам смела нагле покрете да правим, на памети ми је било само да спасимо другу бебу“: Исповест мајке из Мајданпека која је…

„Нисам смела нагле покрете да правим, на памети ми је било само да спасимо другу бебу“: Исповест мајке из Мајданпека која је…

Нова 13.11.2023
Мајка Н. Ћ. из Мајданпека, која је у ноћи 6. новембра позвала Хитну помоћ и пријавила да се превремено породила у купатилу, каже да је била у осмом месецу и да је имала близаначку трудноћу. „Термин ми је био 15. децембар, носила… »
Сазнајемо у ком је стању друга превремено рођена беба у Мајданпеку: Једна испала у ВЦ шољу и страдала

Сазнајемо у ком је стању друга превремено рођена беба у Мајданпеку: Једна испала у ВЦ шољу и страдала

Телеграф 13.11.2023
Беба је испала у вц шољу, док је друга на срећу спасена доласком екипе Хитне мединцинске помоћи Дома здравља у Мајданпеку. Несвакидашња ситуација догодила се у Мајданпеку. Н.Ћ. (41) која је носила близанце изгубила је једну… »

Вести дана »