Povezane vesti
Ispovest majke iz Majdanpeka koja je rodila mrtvo dete: "Nosila sam blizance, jedna beba je živa!"
Blic 13.11.2023
Majka N. Ć. iz Majdanpeka, koja je u noći 6. novembra pozvala Hitnu pomoć i prijavila da se prevremeno porodila u kupatilu, kaže da je bila u osmom mesecu i da je imala blizanačku trudnoću. - Pozvana je Hitna pomoć koja je brzo stigla na lice mesta. Žena… »
Poznato stanje bebe iz majdanpeka: Jedno dete tokom prevremenog porođaja mrtvo upalo u WC šolju, drugo hitno transportovano u…
Blic 13.11.2023
Situacija koja se dogodila u Majdanpeku kada je N.Ć. (41) koja je nosila blizance izgubila jednu bebu prevremenim porođajem koji je nastupio u 36. nedelji u kući. Prema nezvaničnim informacijama jedna beba je nažalost preminula jer majka koja nije… »
„Nisam smela nagle pokrete da pravim, na pameti mi je bilo samo da spasimo drugu bebu“: Ispovest majke iz Majdanpeka koja je…
Nova 13.11.2023
Majka N. Ć. iz Majdanpeka, koja je u noći 6. novembra pozvala Hitnu pomoć i prijavila da se prevremeno porodila u kupatilu, kaže da je bila u osmom mesecu i da je imala blizanačku trudnoću. „Termin mi je bio 15. decembar, nosila sam dečaka i devojčicu… »
Saznajemo u kom je stanju druga prevremeno rođena beba u Majdanpeku: Jedna ispala u WC šolju i stradala
Telegraf 13.11.2023
Beba je ispala u wc šolju, dok je druga na sreću spasena dolaskom ekipe Hitne medincinske pomoći Doma zdravlja u Majdanpeku. Nesvakidašnja situacija dogodila se u Majdanpeku. N.Ć. (41) koja je nosila blizance izgubila je jednu bebu prevremenim porođajem… »
Vesti dana »
Objavljena je prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Evo gde se i kad očekuje kiša, pa čak i sneg
Nova pre 3 satajoš 33 povezane
Tramp: Na snazi je energetski prekid vatre između Rusije i Ukrajine, ne kršite ga!
Nedeljnik pre 1 satjoš 77 povezanih
(Foto) Odjekuju nove detonacije, projektil ponovo pogodio aerodrom! Novi udar na Rijad, broje se mrtvi, Tramp želi da se priključi ratu?!
Blic pre 35 minutajoš 53 povezane
Interventna okružila Nemanju Šarovića da ne bi izveštavao sa skupa SNS, sve vreme išao prenos uživo na YT
Nedeljnik pre 1 satjoš 19 povezanih