Povezane vesti
Pozorište Atelje 212 obeležilo svoj dan
Politika 13.11.2023
Ateljea 212, dugovečni beogradski teatar obeležio je juče svoj 67. rođendan zanimljivom izložbom fotografija „To smo mi” koja je otvorena u gornjem foajeu ovog pozorišta, autora Saše Čudanova. Postavka je inspirisana motom ovogodišnje sezone „To smo mi… »
Atelje 212 obeležilo 67. rođendan: Izložba fotografija „To smo mi…“, svedočanstvo o pozorištu koje je važilo za jednu od…
Danas 12.11.2023
Na današnji dan, 12. novembra 1956. godine, u maloj sali stare „Borbe“ izvedena je prva predstava Ateljea 212, koncertno izvođenje Geteovog „Fausta“ u režiji Mire Trailović. Tako je započela blistava istorija novog pozorišta u Beogradu, koje će tih… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 18. do 24. avgusta)
Pressek pre 1 satjoš 17 povezanih

Ukrajina se obrušila na Rusiju: Napadnuto ovih 9 oblasti, evo gde je bilo najkritičnije
Blic pre 39 minutajoš 17 povezanih

Dačić: Na protestu u Valjevu bilo 4.000, u Beogradu 1.300, a u Novom Sadu 500 ljudi, ali i najviše incidenata
Radio 021 pre 2 satajoš 7 povezanih

Vatrena stihija u Crnoj Gori se ne smiruje: Kritična situacija u Piperima, evo od čega se sada strahuje
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih

AMSS: Putnička vozila na Batrovcima čekaju oko sat na izlasku iz zemlje, očekuje se pojačan saobraćaj
N1 Info pre 29 minutajoš 5 povezanih