Povezane vesti
Matora donela konačnu odluku! Nakon skandala sa Anitom presekla, a onda se obratila svojoj porodici važnom porukom
Blic 13.11.2023
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su svoju ljubav krunisale brakom u Crnoj Gori, a napravile su i gala svadbu na Svetom Stefanu. Matora je saznala za Anitino neverstvo nedavno u rijalitiju, a sada je u razgovoru sa cimerkom iz "Bele kuće" Aneli… »
Matora očajna zbog anitine prevare: "Čuvala sam joj dete, dok se ona dopisivala sa švalerkom"
Blic 13.11.2023
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su svoju ljubav krunisale brakom u Crnoj Gori, a napravile su i gala svadbu na Svetom Stefanu. Međutim, Jovana i Anita su u septembru ušle u "Elitu", a nedavno je otkriveno da je došlo do prevare. - Razvaljena sam… »
Vesti dana »

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Policija potisnula okupljene dalje od ulaza, najavljena okupljanja u znak podrške studentima (foto)
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih

Studenti pozivaju Subotičane da ostanu kod kuće dok SNS poziva na skup protiv blokada
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Napadi potvrđuju potrebu za jačim pritiskom na Moskvu i novim sankcijama
Euronews pre 12 minutajoš 54 povezane

"Ne sviđa mi šta su uradili na kraju": Ranko Stojić primetio potez igrača Zvezde i upozorio
Mondo pre 12 minutajoš 18 povezanih