Повезане вести
Шок интервју милана милошевића: Душица ми се никад није јавила, нећу ни ја њој! Матора ће се због овог одузети кад га буде…
Курир 13.11.2023
Милан Милошевић се после десет месеци вратио на Пинк телевизију. Од вечерас ће бити водитељ емисије "Претрес недеље" у оквиру "Елите", што је водио и у "Задрузи". У интервјуу за Курир Милошевић прича о учесницима, открива ко му… »
Ана Ћурчић се јавно обратила Милану милошевићу и шокирала све! Објавила његову слику на друштвене мреже и поручила само једно…
Курир 13.11.2023
Ана Ћурчић огласила се на свом Инстаграм профилу поводом повратка водитеља Милана Милошевића на Пинк телевизију Пинк. Ћурчићева је на Инстаграм профилу поделила Миланову фотографију, а потом му је упутила речи подршке. - Њему… »
Маја запретила пред улазак у Елиту! Планира да се позабави Јањушем, а ево ко јој је сладак: Очекујте неочекивано!
Курир 13.11.2023
Старлета Маја Маринковић вечерас улази у Елиту, и мало је рећи да је спремна. Она је најпре открила шта се може очекивати од ње. - Од мене може да се очекује да ће ријалити да крене у тотално другом смеру, јер сам ја сама по… »
Шок! Маја Маринковић спаковала цели орман за шимановце: Погледајте пун комби црних џакова, чак 28, старлета спремна за Елиту…
Курир 13.11.2023
Старлета Маја Маринковић ускоро улази у "Елиту", а њен отац Таки Маринковић и ове сезоне је испраћа и пружа пуну подршку. Наиме, припреме за улазак у ријалити су већ увелико у току, а док Маја ужива у последњим сатима напољу… »
Вечерас ванредно убацивање у "Елиту": Откривено ко улази у ријалити - многима неће бити добро кад је виде
Блиц 13.11.2023
Вечерас у "Задругу 7 Елита" улази старлета Маја Маринковић, а нема сумње да ће њен улазак на имање направити општи хаос у ријалитију. Наиме, директорка програма ТВ Пинк, Милица Митровић, огласила се на свом инстаграм налогу… »
Вести дана »
Чека позив: Доналд Трамп отворен за састанак са Ким Џонг Уном
Еуроневс пре 14 минутајош 16 повезаних
ЦНН: Главни изасланик Русије дошао у САД на “званичне” разговоре
Вести онлине пре 2 сатајош 14 повезаних
Лука плесао кошарку. сурови Вембањама, Јовић страшан против "Гризлија"!
Спортске.нет пре 1 сатјош 14 повезаних