Povezane vesti

Šok intervju milana miloševića: Dušica mi se nikad nije javila, neću ni ja njoj! Matora će se zbog ovog oduzeti kad ga…

Šok intervju milana miloševića: Dušica mi se nikad nije javila, neću ni ja njoj! Matora će se zbog ovog oduzeti kad ga…

Kurir 13.11.2023
Milan Milošević se posle deset meseci vratio na Pink televiziju. Od večeras će biti voditelj emisije "Pretres nedelje" u okviru "Elite", što je vodio i u "Zadruzi". U intervjuu za Kurir Milošević priča o učesnicima, otkriva ko mu se neće… »
Ana Ćurčić se javno obratila Milanu miloševiću i šokirala sve! Objavila njegovu sliku na društvene mreže i poručila…

Ana Ćurčić se javno obratila Milanu miloševiću i šokirala sve! Objavila njegovu sliku na društvene mreže i poručila…

Kurir 13.11.2023
Ana Ćurčić oglasila se na svom Instagram profilu povodom povratka voditelja Milana Miloševića na Pink televiziju Pink. Ćurčićeva je na Instagram profilu podelila Milanovu fotografiju, a potom mu je uputila reči podrške. - Njemu podrška uvek -… »
Maja zapretila pred ulazak u Elitu! Planira da se pozabavi Janjušem, a evo ko joj je sladak: Očekujte neočekivano!

Maja zapretila pred ulazak u Elitu! Planira da se pozabavi Janjušem, a evo ko joj je sladak: Očekujte neočekivano!

Kurir 13.11.2023
Starleta Maja Marinković večeras ulazi u Elitu, i malo je reći da je spremna. Ona je najpre otkrila šta se može očekivati od nje. - Od mene može da se očekuje da će rijaliti da krene u totalno drugom smeru, jer sam ja sama po sebi hodajući haos… »
Šok! Maja Marinković spakovala celi orman za šimanovce: Pogledajte pun kombi crnih džakova, čak 28, starleta spremna za…

Šok! Maja Marinković spakovala celi orman za šimanovce: Pogledajte pun kombi crnih džakova, čak 28, starleta spremna za…

Kurir 13.11.2023
Starleta Maja Marinković uskoro ulazi u "Elitu", a njen otac Taki Marinković i ove sezone je ispraća i pruža punu podršku. Naime, pripreme za ulazak u rijaliti su već uveliko u toku, a dok Maja uživa u poslednjim satima napolju, njen otac zadužen… »
Večeras pretres sa Milanom Milošević i vanredno ubacivanje! Stiže Maja Marinković!

Večeras pretres sa Milanom Milošević i vanredno ubacivanje! Stiže Maja Marinković!

Svet plus 13.11.2023
Mnogi fanovi rijalitija "Elita 7" sa nestrpljenjem očekuju "Pretres sa Milanom Miloševićem" ali tu je još jedno iznenađenje i za učesnike. Večeras stiže Maja Marinković, koja će mnogima pomrsiti konce! Milica Mitrović se oglasila na svom… »
Večeras vanredno ubacivanje u "Elitu": Otkriveno ko ulazi u rijaliti - mnogima neće biti dobro kad je vide

Večeras vanredno ubacivanje u "Elitu": Otkriveno ko ulazi u rijaliti - mnogima neće biti dobro kad je vide

Blic 13.11.2023
Večeras u "Zadrugu 7 Elita" ulazi starleta Maja Marinković, a nema sumnje da će njen ulazak na imanje napraviti opšti haos u rijalitiju. Naime, direktorka programa TV Pink, Milica Mitrović, oglasila se na svom instagram nalogu, te je tom prilikom… »

Vesti dana »