Povezane vesti
„Ponela me je popularnost, nije imao ko da me zaustavi“: Darko Lazić otvoreno o greškama koje su ga skupo koštale
Nova 13.11.2023
Pevač Darko Lazić u emotivnoj ispovesti govorio je o porodici, ali je priznao da se najviše kaje zbog toga što se u jednom momentu odvojio od roditelja. I u ranijim izvajama medijima, Darko je isticao da se najviše kaje zbog saobraćajne nesreće… »
Lazić se zbog slave udaljio od porodice: Nije imao ko da me izvede na pravi put! Darko priznao greške: Išao sam glavom kroz…
Kurir 13.11.2023
Pevač Darko Lazić u emotivnoj ispovesti govorio je o porodici, ali je priznao da se najviše kaje zbog toga što se u jednom momentu odvojio od roditelja. I u ranijim izvajama medijima, Darko je isticao da se najviše kaje zbog saobraćajne nesreće… »
"Bio sam na ivici smrti, nije imao ko da me izvede na pravi put": Darka Lazića stiglo kajanje za sve što je radio: "Bog mi je…
Blic 13.11.2023
Pevač Darko Lazić u emotivnoj ispovesti otvorio je dušu o porodici i istakao da se najviše kaje zbog toga što se u jednom momentu odvojio od roditelja. I u ranijim izjavama u medijima, Darko je isticao da se najviše kaje zbog saobraćajne nesreće… »
Vesti dana »
Drastična vremenska promena pred vratima Srbije: Sneg će pasti, a zna se i kog dana tačno! Stiglo upozorenje za 2 grupe ljudi
Kurir pre 14 minutajoš 22 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 4 satijoš 1 povezana
UNS: Direktor RTV Karadžić tvrdi da tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Novi magazin pre 2 satajoš 16 povezanih
Ubistvo u Novom Sadu, pronađeno telo obezglavljene žene, uhapšen sin
Politika pre 2 minutajoš 17 povezanih