Povezane vesti
„Ponela me je popularnost, nije imao ko da me zaustavi“: Darko Lazić otvoreno o greškama koje su ga skupo koštale
Nova 13.11.2023
Pevač Darko Lazić u emotivnoj ispovesti govorio je o porodici, ali je priznao da se najviše kaje zbog toga što se u jednom momentu odvojio od roditelja. I u ranijim izvajama medijima, Darko je isticao da se najviše kaje zbog saobraćajne nesreće koja ga… »
Lazić se zbog slave udaljio od porodice: Nije imao ko da me izvede na pravi put! Darko priznao greške: Išao sam glavom kroz zid…
Kurir 13.11.2023
Pevač Darko Lazić u emotivnoj ispovesti govorio je o porodici, ali je priznao da se najviše kaje zbog toga što se u jednom momentu odvojio od roditelja. I u ranijim izvajama medijima, Darko je isticao da se najviše kaje zbog saobraćajne nesreće koja ga… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje MSP za građane Srbije: Eskalacija situacije u Izraelu i Iranu: "Izbegavajte sva putovanja do daljnjeg"
Blic pre 20 minutajoš 19 povezanih

Uzbuna u Rusiji, ovo je stravičan Napad! Tu su eksplozivi, municija raketno gorivo... Udarili su na fabrike, čuju se detonicije, izbio je požar! (video)
Alo pre 50 minutajoš 17 povezanih

Akademski plenum: Vlastima bitan privid obrazovanja, ispada da ispiti mogu biti i van fakulteta
Beta pre 2 satajoš 12 povezanih

(Uživo) Bliski istok na ivici: Američki ratni brodovi jure ka Izraelu? Izrael se sprema za sledeći udar
Mondo pre 40 minutajoš 28 povezanih

(Mape) omega blok nad evrorom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 40 minutajoš 31 povezana