Povezane vesti
„Ponela me je popularnost, nije imao ko da me zaustavi“: Darko Lazić otvoreno o greškama koje su ga skupo koštale
Nova 13.11.2023
Pevač Darko Lazić u emotivnoj ispovesti govorio je o porodici, ali je priznao da se najviše kaje zbog toga što se u jednom momentu odvojio od roditelja. I u ranijim izvajama medijima, Darko je isticao da se najviše kaje zbog saobraćajne nesreće… »
Lazić se zbog slave udaljio od porodice: Nije imao ko da me izvede na pravi put! Darko priznao greške: Išao sam glavom kroz…
Kurir 13.11.2023
Pevač Darko Lazić u emotivnoj ispovesti govorio je o porodici, ali je priznao da se najviše kaje zbog toga što se u jednom momentu odvojio od roditelja. I u ranijim izvajama medijima, Darko je isticao da se najviše kaje zbog saobraćajne nesreće… »
Vesti dana »

Protest ispred Tužilaštva u Novom Sadu; maratonci krenuli iz Graca, studenti iz Pomoravlja pešače ka Inđiji
RTS pre 2 satajoš 32 povezane

BLOG: Studentu FTN-a ponovo određen pritvor, peti dan studentskog maratona do Brisela
N1 Info pre 2 minutajoš 39 povezanih

Našao dva pištolja, pa "zavodio" red: Muškarac na Zvezdari rekao svešteniku da čuva crkvu, a onda je usledio totalni haos
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih

Marta Kos: Studenti u Srbiji traže isto što i Evropska unija
Serbian News Media pre 2 satajoš 30 povezanih

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane