Povezane vesti
"Vodio ljubav sa konobaricom dok sam se porađala!" Šok ispovest Vesne Rivas - muža uhvatila u preljubi, otkrila detalje
Mondo 13.11.2023
Vesna Rivas progovorila je o suprugovoj preljubi koja se dogodila u periodu njene trudnoće. Vesna Rivas progovorila je o suprugovoj preljubi koja se dogodila u periodu njene trudnoće. Nakon što je u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji prvi put… »
"Muž je vodio ljubav sa konobaricom dok sam se porađala": Pevačica na šokantan način saznala za izdaju
Blic 13.11.2023
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas otkrila je šokantne stvari iz svoje prošlosti. Ona je između ostalog, ispričala da ju je suprug prevario sa konobaricom, dok je ležala u porodilištu. - Zadnjih par meseci on se uhvatio sa tom… »
Vesti dana »

Drugi dan blokade suda: Mali broj zaposlenih uspeo da uđe u zgradu, policija koristila biber sprej i odgurivala građane (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 35 minutajoš 39 povezanih

„Izbori(mo) se“: Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu organizuju sutra protest
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane

Ovo je bivša devojka princa od Vranje: Pevačicu je hteo da ženi, a onda su postali rivali
Blic pre 2 satajoš 10 povezanih

"Ljudi, ne znam da li shvatate": Trener Denvera Adelman otkrio o čemu se priča u svlačionici
Mondo pre 4 minutajoš 57 povezanih

Ovo je čovek koji će predstavljati američku delegaciju: Sve oči uprte u Istanbul, danas bitni razgovori sa Rusima (foto)
Alo pre 5 minutajoš 15 povezanih