Povezane vesti
Snimak Miketića koji će izbaciti iz takta pobesnelu Anu Brnabić: Još jednom razobličene laži premijerke da nema „fantomskim…
Nova 13.11.2023
„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u emisiji Hit… »
Miketić: Brnabić za sve okrivila poštara, upetljala se u neistine
N1 Info 13.11.2023
„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u emisiji Hit… »
Miketić: Brnabić za sve okrivila poštara, upetljala se u neistine
Novi magazin 13.11.2023
Vesti dana »

Advokatica Borović: Bogdan je sinoć od batina izgubio svest, napadači su izleteli iz parka i napali ga
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Radio sto plus pre 4 satijoš 17 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 71 povezana

Vučić: Rusi nude da kupuju deo američke nafte za NIS, ne znam da li će SAD prihvatiti
Radio 021 pre 47 minutajoš 33 povezane