Povezane vesti
Snimak Miketića koji će izbaciti iz takta pobesnelu Anu Brnabić: Još jednom razobličene laži premijerke da nema „fantomskim…
Nova 13.11.2023
„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u emisiji Hit… »
Miketić: Brnabić za sve okrivila poštara, upetljala se u neistine
N1 Info 13.11.2023
„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u emisiji Hit… »
Miketić: Brnabić za sve okrivila poštara, upetljala se u neistine
Novi magazin 13.11.2023
Vesti dana »

Srbija je zemlja u kojoj su policija, pravosuđe i bezbednosne službe skršeni: Zaključak Rezolucije Evropskog parlamenta
Nova pre 5 satijoš 31 povezana

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 5 satijoš 29 povezanih

Kijev objavio snimak napada na vrtić u Harkovu; Moskva: Ruske trupe zauzele Ivanovku i Pavlovku
RTS pre 45 minutajoš 103 povezane

Tvorac je najvećeg teniskog čuda u godini, Novak ga je dobro zapamtio, sada je bajka završena posle preokreta!
Telegraf pre 50 minutajoš 31 povezana