Povezane vesti
Snimak Miketića koji će izbaciti iz takta pobesnelu Anu Brnabić: Još jednom razobličene laži premijerke da nema „fantomskim…
Nova 13.11.2023
„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u emisiji Hit… »
Miketić: Brnabić za sve okrivila poštara, upetljala se u neistine
N1 Info 13.11.2023
„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u emisiji Hit… »
Miketić: Brnabić za sve okrivila poštara, upetljala se u neistine
Novi magazin 13.11.2023
Vesti dana »
Mediji: NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara; Nema potvrde iz Vašingtona
BBC News pre 3 satajoš 74 povezane
Uživo Deda Mraz stigao u Moskvu; Svetlosni performans i vodeni mlazevi sa Burdž Kalife FOTO/VIDEO
B92 pre 45 minutajoš 41 povezana
Radno vreme i dežurstva tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Srbiji 2026
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih
Priština podigla optužnicu protiv čuvara zatvora zbog navodnih ratnih zločina protiv albanskih zatvorenika
Blic pre 8 satijoš 25 povezanih