Povezane vesti
Snimak Miketića koji će izbaciti iz takta pobesnelu Anu Brnabić: Još jednom razobličene laži premijerke da nema…
Nova 13.11.2023
„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u… »
Miketić: Brnabić za sve okrivila poštara, upetljala se u neistine
N1 Info 13.11.2023
„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u… »
Miketić: Brnabić za sve okrivila poštara, upetljala se u neistine
Novi magazin 13.11.2023
Vesti dana »
Studentkinja iz Novog Sada: Ne zanima nas dijalog sa predsednikom, hoćemo da se naši zahtevi ispune
N1 Info pre 36 minutajoš 48 povezanih
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Pravda pre 6 satijoš 10 povezanih
Uprava Univerziteta u Beogradu sutra će zvanično odgovoriti na Vučićev poziv
Nova pre 3 satajoš 28 povezanih
Davidovac za SK: Pričamo non-stop, cilj je plej-of Evrolige
Sport klub pre 36 minutajoš 29 povezanih