Povezane vesti
Snimak Miketića koji će izbaciti iz takta pobesnelu Anu Brnabić: Još jednom razobličene laži premijerke da nema „fantomskim…
Nova 13.11.2023
„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u emisiji Hit… »
Miketić: Brnabić za sve okrivila poštara, upetljala se u neistine
N1 Info 13.11.2023
„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u emisiji Hit… »
Miketić: Brnabić za sve okrivila poštara, upetljala se u neistine
Novi magazin 13.11.2023
Vesti dana »
Težak udes kod Preljine: Automobil smrskan, dvanaestogodišnjak usled teških povreda završio na intenzivnoj nezi
Morava info pre 49 minutajoš 40 povezanih
Saša Ilić bolji debi pred grobarima nije mogao da ima! Pogledajte kako je Parni valjak pregazio Luksemburžane u Humskoj ulici! video
Kurir pre 19 minutajoš 82 povezane
Diplomatski susreti, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 3 satajoš 58 povezanih