Povezane vesti
Ovo je janin najtužniji dan u godini, pevačica objavila potresnu poruku: Nikad više neću biti ista, najveća i prva moja…
Kurir 13.11.2023
Pevačica Jana Todorović oglasila se na drugu godišnjicu od smrti sestrića Baneta, koji je preminuo 13. novembra 2021. godine. - Dve najtužnije i najbolnije godine bez tebe. Najveća i prva moja radosti... Nikad više tvoja TETKO neće biti ista, kako si me… »

"Nikad više neću biti ista": Jana Todorović pre dve godine doživela porodičnu tragediju: Objavila sliku sa sestrićem koji je…
Blic 13.11.2023
Pevačica Jana Todorović pre tačno dve godine doživela je porodičnu tragediju kada je njen sestrić preminuo u 33. godini. Ona se sada na Instagramu oglasila na dan godišnjice njegove smrti, te je objavila njihovu zajedničku fotografiju. - Dve najtužnije i… »

Vesti dana »

Sunčani vikend pred Novosađanima, temperature preko 20 stepeni
Radio 021 pre 19 minutajoš 13 povezanih

Sveti Luka – praznik koji najavljuje zimu, danas ne bi trebalo da budete preki i nervozni
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih

Zelenski produžio ratno stanje i opštu mobilizaciju; Orban: Za rat su potrebne tri stvari, moramo reći "ne"
RTS pre 29 minutajoš 6 povezanih

Vens: Imamo značajan nuklearni arsenal, neophodno je testiranje da bismo bili sigurni da je operativan
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih