Povezane vesti
Ovo je janin najtužniji dan u godini, pevačica objavila potresnu poruku: Nikad više neću biti ista, najveća i prva moja…
Kurir 13.11.2023
Pevačica Jana Todorović oglasila se na drugu godišnjicu od smrti sestrića Baneta, koji je preminuo 13. novembra 2021. godine. - Dve najtužnije i najbolnije godine bez tebe. Najveća i prva moja radosti... Nikad više tvoja TETKO neće biti ista, kako si me… »
"Nikad više neću biti ista": Jana Todorović pre dve godine doživela porodičnu tragediju: Objavila sliku sa sestrićem koji je…
Blic 13.11.2023
Pevačica Jana Todorović pre tačno dve godine doživela je porodičnu tragediju kada je njen sestrić preminuo u 33. godini. Ona se sada na Instagramu oglasila na dan godišnjice njegove smrti, te je objavila njihovu zajedničku fotografiju. - Dve najtužnije i… »
Vesti dana »

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Vlada Kanade primorala sindikat stjuardesa i kompanije Er Kanada na arbitražu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana