Povezane vesti
Glupi smo i ništa ne pamtimo, jer sve izguglaš! Otašević za Kurir: Naši mozgovi zaboravljaju sve informacije! Gde je tu…
Kurir 13.11.2023
Reditelj Jagoš Marković i dalje je omiljen kod publike, što je pokazalo gostovanje njegove poslednje režije, komada Ežena Joneska "Ćelava pevačica" u Narodnom pozorištu u Beogradu. U najnovijoj verziji čuvenog Joneskovog dela, koje je Marković… »
„Jašo moj, računaj na mene“: Olga Odanović u suzama posle ovacija za poslednju Jagoševu predstavu
N1 Info 13.11.2023
"Ova predstava je za mene stvarno posebna, a mnogo sam radila sa mojim Jašom. Bile su to velike uloge i velika literatura, od Šekspira, Molijera, Nušića, Sterije, savremenih divnih komada. Jednostavno, to je praznina koja se nikada neće popuniti, to… »
„Jašo moj, računaj na mene“, govorila sam mu: Olga Odanović u suzama posle ovacija za poslednju Jagoševu predstavu…
Nova 13.11.2023
Ova predstava je za mene stvarno posebna, a mnogo sam radila sa mojim Jašom. Bile su to velike uloge i velika literatura, od Šekspira, Molijera, Nušića, Sterije, savremenih divnih komada. Jednostavno, to je praznina koja se nikada neće popuniti, to… »
Ovakav Aplauz se retko viđa, čak su i glumci iz predstave pljeskali! Beograd se poklonio pozorišnom magu Jagošu Markoviću…
Kurir 13.11.2023
Reditelj Jagoš Marković i dalje je omiljen kod publike, što je pokazalo gostovanje njegove poslednje režije, komada Ežena Joneska "Ćelava pevačica" u Narodnom pozorištu u Beogradu. U najnovijoj verziji čuvenog Joneskovog dela, koje je Marković… »
Vesti dana »
Na policiju krenuo škorpionom i sa 2 pištolja bez dozvole: Dačić opisao kako je izgledala čitava akcija hvatanja ubice iz Jagodine na Badnje veče
Kurir pre 4 minutajoš 19 povezanih
Ekipe tragaju za preživelima pod ruševinama nakon poslednjeg jakog potresa na Tibetu
RTV pre 16 minutajoš 18 povezanih
SPC danas proslavlja najradosniji hrišćanski praznik - Božić, patrijarh Porfirije služi liturgiju u Hramu Svetog Save
Insajder pre 22 minutajoš 15 povezanih
Prolećne temperature na Božić! Vremenska prognoza za danas, "kuvaćemo" se na 16 stepeni: Evo kada ponovo stiže drastično zahlađenje i sneg
Kurir pre 10 minutajoš 9 povezanih
Zbog snega u nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije
Danas pre 15 satijoš 6 povezanih