Povezane vesti
Srpkinja preživela pakao u Nemačkoj! Otišla da radi kao dadilja u srpskoj porodici, a samo zahvaljujući Bogu ostala živa!
Kurir 13.11.2023
Dušica M. (42) je poželela da oproba sreću sa poslom u "obećanoj zemlji", Nemačkoj. - Samo zahvaljujući Bogu, vratila sam se živa. Da li sam i zdrava još nisam sigurna, moraću da potvrdim, ali svoju priču delim za nauk drugima - pričala je Dušica… »
"Zahvaljujući Bogu ostala sam živa" - Dušica radila kao dadilja u Nemačkoj, pa zažalila: Ne znam da li sam zdrava
Mondo 13.11.2023
Dušica je 2019., dobila priliku da radi u Nemačkoj, a ta odluka joj se ubrzo obila o glavu. Dušica je 2019., dobila priliku da radi u Nemačkoj, a ta odluka joj se ubrzo obila o glavu. Dušica M. (42) želela je da oproba sreću sa poslom u Nemačkoj, a na… »
Vesti dana »
Komemorativnim skupom i u Pirotu odata pošta stradalima pre godinu dana na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Plus online pre 3 satajoš 51 povezana
Ivana Španović se uz belog goluba i sveću prisetila 16 žrtava pada nastrešnice
Danas pre 16 minutajoš 31 povezana
"Najteže je kada vidite dete koje ne daje znakove života": Spasilac koji je učestvovao u izvlačenju ljudi posle pada nadstrešnice: "To se nikad neće izbrisati iz sećanja"
Blic pre 1 satjoš 47 povezanih
UŽIVO VIDEO: Desetine hiljada građana u Novom Sadu, uskoro kreće komemorativna šetnja
Radio 021 pre 16 minutajoš 29 povezanih
Policija na VMA – potraga za osobom koja je Bačulovu trebalo da obezbedi otrov
Sputnik pre 50 minutajoš 27 povezanih