Povezane vesti
Tange i sve providno: Zbog stajlinga Maje Marinković za ulazak u "Elitu" zadrugari ima da popadaju kad je vide: Svi se pitaju…
Blic 13.11.2023
Rijaliti zvezda Maja Marinković večeras će se useliti u Belu kuću i postati ravnopravni učesnik "Elite". Očekuje se da će Majin ulazak pomrsiti mnoge konce u rijalitiju, a posebno se čeka reakcija njenog bivšeg momka, Marka Janjuševića… »
Stanija se obratila Maji Marinković pred ulazak u "elitu": Zbog njenih reči mnogi će ostati u čudu, a za Janjuša spremila…
Blic 13.11.2023
Rijaliti zvezda Maja Marinković večeras će se useliti u Belu kuću i postati ravnopravni učesnik "Elite". Očekuje se da će njen ulazak pomrsiti mnoge konce u rijalitiju, a posebno se čeka reakcija njenog bivšeg momka, Marka Janjuševića Janjuša… »
Vesti dana »

(Video) "svirao sam emisiju kada sam saznao da je baka pokojna": Aci Sofornijeviću je to jedan od najtežih trenutaka u životu: "Ona je uvek brinula o tome kako ću ja da se oženim"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

MUP: Potpuno alkoholisan izazvao nezgodu u Bulevaru kralja Aleksandra
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Vanja priznao posle derbija: ''Iskreno, malo sam se uplašio...''
Sportske.net pre 2 satajoš 3 povezane

Bio je čovek koji je gradio mir i razumevanje među ljudima: Patrijarh Porfirije uputio saučešće povodom smrti pape Franje
Danas pre 6 satijoš 1 povezana