Повезане вести
Шефица косовске дипломатије: Позвала сам шефове дипломатија ЕУ да јасно реагују на чин агресије Србије
Данас 13.11.2023
Косовска министарка спољних послова и дијаспоре Доника Гервала-Шварц изјавила је вечерас у Бриселу да је позвала шефове дипломатија чланица ЕУ да јасно и брзо реагују на „чин агресије Србије“ у селу Бањска како би спречили… »
Министарка спољних послова Косова: Очекујемо од ЕУ јасан став о последицама за одговорне у Бањској
Данас 13.11.2023
Приштина очекује од Европске уније јасан став о томе шта треба да буде урађено и које последице ће сносити особе одговорне за септембарски „акт агресије“ у Бањској, изјавила је данас у Бриселу министарка спољних послова Косова… »
Вести дана »
УБС: Све пословне банке ће обуставити промет са НИС-ом ако не добије лиценцу
РТВ пре 42 минутајош 51 повезана
Украјина пристала да ограничи војску на 800.000 војника, ова питања остају отворена
Нова пре 2 сатајош 56 повезаних
Први пацијент из Србије ће примити вакцину против рака: Отпутовао у Москву, огласио се стручњак
Мондо пре 4 сатијош 15 повезаних
Скупштина о буџету за 2026. годину, сету енергетских и финансијских закона, изменама Закона о војсци
РТВ пре 47 минутајош 49 повезаних
"Ако је неко играо против њих, онда сам то ја": Саша Обрадовић зна какву замку Звезди спрема Олимпијакос
Мондо пре 27 минутајош 35 повезаних