Povezane vesti
„Morala sam da pomerim svadbu, jer ne ide da se direktorka DIF-a udaje dok ljudi ginu u poplavama“
Nova 14.11.2023
Pevačica Jellena je na ludi kamen stala 2014. godine, u vreme poplava u Srbiji. U novoj epizodi emisije „Ispovest“ autor i voditelj Nemanja Vasiljević je ugostio Jellenu koja je svoju karijeru započela krajem devedesetih kao pevačica Koktel benda… »
"Udala sam se za 10 godina mlađeg oficira, a sad sam sa IT stručnjakom" Ko je muž pevačice Jellene - na svadbi nije hteo da…
Blic 14.11.2023
Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, karijeru je započela krajem devedesetih godina kao pevačica "Koktel benda". Nakon boravka u ovoj grupi Jelena je započela samostalnu karijeru, ali se nakon nekoliko godina sklonila sa scene iako je pevala s… »
Vesti dana »
Pao istorijski dogovor na samitu NATO Tramp šalje Erdoganu zver od aviona, ukida i sankcije: "Nećemo tako s prijateljima"
Blic pre 57 minutajoš 28 povezanih
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 2 satajoš 39 povezanih
Poslanici završili rad za danas, deo opozicije ometao govor ministarke Đurđević Stamenkovski
RTS pre 47 minutajoš 38 povezanih
Bivši direktor logistike pod istragom zbog sumnje da je omogućio milionsku štetu
Politika pre 12 minutajoš 30 povezanih
Britanska vojska: Pogođena tri tankera u Hormuskom moreuzu
Serbian News Media pre 46 minutajoš 34 povezane