Povezane vesti
„Morala sam da pomerim svadbu, jer ne ide da se direktorka DIF-a udaje dok ljudi ginu u poplavama“
Nova 14.11.2023
Pevačica Jellena je na ludi kamen stala 2014. godine, u vreme poplava u Srbiji. U novoj epizodi emisije „Ispovest“ autor i voditelj Nemanja Vasiljević je ugostio Jellenu koja je svoju karijeru započela krajem devedesetih kao pevačica Koktel benda… »
"Udala sam se za 10 godina mlađeg oficira, a sad sam sa IT stručnjakom" Ko je muž pevačice Jellene - na svadbi nije hteo da…
Blic 14.11.2023
Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, karijeru je započela krajem devedesetih godina kao pevačica "Koktel benda". Nakon boravka u ovoj grupi Jelena je započela samostalnu karijeru, ali se nakon nekoliko godina sklonila sa scene iako je… »
Vesti dana »

Kod Topole stradala cela porodica: Pokušali da izvuku komšiju koji je upao u septičku jamu, poginuli svi
Mondo pre 54 minutajoš 8 povezanih

SAD potpisale istorijski sporazum o prirodnim resursima s Ukrajinom nakon intenzivnih pregovora
Euronews pre 7 satijoš 8 povezanih

„Ko se lača mati, nek računa na posledice sopstvenih odluka“: Ko je kriv za drastičan pad turizma u Srbiji?
Danas pre 12 minutajoš 1 povezana

Sporazum Amerike i Ukrajine o mineralima - o čemu je tu zapravo reč
BBC News pre 24 minutajoš 5 povezanih