Povezane vesti

VIDEO Pogledajte kako su se naprednjaci redom izvinjavali poljoprivredniku kome su blokirali kuću

VIDEO Pogledajte kako su se naprednjaci redom izvinjavali poljoprivredniku kome su blokirali kuću

Nova 14.11.2023
Jutros do dva sata trajala je drama ispred porodične kuće poljoprivrednika Jovana Jovanova u Bavaništu, koju je blokirala grupa muškaraca, među kojima su bili i lokalni funkcioneri vladajuće Srpske napredne stranke. Incident se završio tek kada su… »
„Pustili smo naprednjake tek kad su se izvinili“: Poljoprivrednik iz Bavaništa o kraju drame ispred njegove kuće

„Pustili smo naprednjake tek kad su se izvinili“: Poljoprivrednik iz Bavaništa o kraju drame ispred njegove kuće

Nova 14.11.2023
Grupa muškaraca, među kojima su bili i lokalni funkcioneri vladajuće Srpske napredne stranke, blokirala je juče svojim vozilima domaćinstvo poljoprivrednika Jovana Jovanova u Bavaništu, dok je on bio na blokadi puta ka Pančevu koju su organizovali… »
Jovanov za Dnevnik TV Nova iz Bavaništa: Lokalni članovi SNS okružili su mi kuću, supruga nije mogla bolesnu decu kod…

Jovanov za Dnevnik TV Nova iz Bavaništa: Lokalni članovi SNS okružili su mi kuću, supruga nije mogla bolesnu decu kod…

Nova 14.11.2023
Jovan Jovanov, jedan od organizatora protesta poljoprivrednika u Bavaništu se uključio u Dnevnik na TV Nova i pojasnio šta se zapravo sinoć dešavalo ispred njegove kuće. On je pojasnio da je oko 19.30 sinoć celo selo došlo ispred njegove kuće i… »
Poljoprivrednik kom su naprednjaci blokirali kuću: Zabrinut sam za svoju bezbednost, ali nastavljamo sa protestima

Poljoprivrednik kom su naprednjaci blokirali kuću: Zabrinut sam za svoju bezbednost, ali nastavljamo sa protestima

N1 Info 14.11.2023
Poljoprivrednik Jovan Jovanov, ispred čije kuće je juče došlo do incidenta, kada je grupa ljudi predvođena lokalnim SNS funkcionerom blokirala njegovu kuću, za N1 kaže da je zabrinut za svoju bezbednost, ali da nastavljaju sa protestima. „Naravno… »
Poljoprivrednik Jovanov kojem su naprednjaci blokirali kuću: „Rekli su mi da su poslati i da moraju da sede ispred moje…

Poljoprivrednik Jovanov kojem su naprednjaci blokirali kuću: „Rekli su mi da su poslati i da moraju da sede ispred moje…

Nova 14.11.2023
Jovan Jovanov, član udruženja „Složni Pidikanci“ i jedan od organizatora jučerašnjeg protesta poljoprivrednika, izjavio je noćas za N1 da je njegovu kuću u Bavaništu opkolila grupa ljudi "koji rade nešto mimo zakona i pokušavaju da im to… »
Poljoprivrednik iz Bavaništa kojem su naprednjaci blokirali kuću: Smetam onima koji rade mimo zakona

Poljoprivrednik iz Bavaništa kojem su naprednjaci blokirali kuću: Smetam onima koji rade mimo zakona

Radio 021 14.11.2023
Jovan Jovanov, član udruženja "Složni Pidikanci" i jedan od organizatora protesta poljoprivrednika, izjavio je za N1 da je njegovu kuću u Bavaništu opkolila grupa ljudi "koji rade nešto mimo zakona". Grupa muškaraca, među kojima su i bili i… »
„Smetam ljudima koji rade mimo zakona“: Za N1 govori poljoprivrednik kom su naprednjaci blokirali kuću

„Smetam ljudima koji rade mimo zakona“: Za N1 govori poljoprivrednik kom su naprednjaci blokirali kuću

N1 Info 14.11.2023
Jovan Jovanov, član udruženja „Složni Pidikanci“ i jedan od organizatora jučerašnjeg protesta poljoprivrednika, izjavio je noćas za N1 da je njegovu kuću u Bavaništu opkolila grupa ljudi "koji rade nešto mimo zakona i pokušavaju da im to… »
(VIDEO) Nekoliko ljudi kolima blokiralo prilaz porodičnoj kući poljoprivredniku iz Bavaništa, a njih opkolili…

(VIDEO) Nekoliko ljudi kolima blokiralo prilaz porodičnoj kući poljoprivredniku iz Bavaništa, a njih opkolili…

Danas 14.11.2023
Više poljoprivrednika na svojim traktorima došlo je u ulicu poljoprivrednika Jovana Jovanova u Bavaništu i blokiralo vozila grupe muškaraca koji su prethodno blokirali prilaze kući Jovanova. Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević je na… »

Vesti dana »