Povezane vesti

Leteće perje! Posle vrućih poruka i afere ulazi anitina švalerka, sledi suočavanje: One ne znaju kakav pakao im se sprema

Leteće perje! Posle vrućih poruka i afere ulazi anitina švalerka, sledi suočavanje: One ne znaju kakav pakao im se sprema

Kurir 14.11.2023
Matea Car, švalerka sa kojom je Anita Stanojlović prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru, uskoro ulazi u "Elitu", prenose domaći mediji. Matea je spremna za ulazak u rijaliti i suočavanje sa Anitom Stanojlović pred milionima. Jovana Tomić… »
Anitina ljubavnica ulazi u "Elitu": Spremna za javno suočavanje - evo kada će se useliti u "Belu kuću", nastaće haos

Anitina ljubavnica ulazi u "Elitu": Spremna za javno suočavanje - evo kada će se useliti u "Belu kuću", nastaće haos

Blic 14.11.2023
Matea Car, sa kojom je Anita Stanojlović prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru, uskoro ulazi u "Elitu", prenose domaći mediji. Matea je spremna za ulazak u rijaliti i suočavanje sa Anitom Stanojlović pred milionima. Jovana Tomić Matora tvrdi… »
Anita pokušala da pobegne iz "elite": Doživela pomračenje: Obezbeđenje je prati u stopu, ukućani ne mogu da je smire

Anita pokušala da pobegne iz "elite": Doživela pomračenje: Obezbeđenje je prati u stopu, ukućani ne mogu da je smire

Blic 14.11.2023
Anita Stanojlović glavna je tema u Beloj kući otkad je bivša zadrugarka Matea Car iznela u javnost da su se dopisivale i razmenjivale intimne fotografije dok nakon što je Stanojlovićeva sklopila brak sa Jovanom Tomić Matorom. Svi ukućani stali su… »
Anita pokušala da pobegne iz rijalitija, obezbeđenje sve vreme pored nje: Nakon sukoba sa Miljanom doživela pomračenje

Anita pokušala da pobegne iz rijalitija, obezbeđenje sve vreme pored nje: Nakon sukoba sa Miljanom doživela pomračenje

Kurir 14.11.2023
Takmičarka Elite Anita Stanojlović sinoć je u jednom trenutku tokom pauze za reklame prišla Miljani, a obezbeđenje ju je sve vreme pratilo u stopu. Obezbeđenje je u jednom trenutku dobilo naređenje od produkcije preko radio stanice. - Ne sklanjajte… »
"Anita mi je tražila intimne fotografije i slala svoje": Matea Car iznela nove detalje prevare

"Anita mi je tražila intimne fotografije i slala svoje": Matea Car iznela nove detalje prevare

Blic 14.11.2023
Matea Car, sa kojom je Anita Stanojlović prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru, se oglasila i iznela šokantne detalje u javnost. - Anita je prva započela dopisivanje, poslala mi je poruku kako se zahvaljuje što podržavam LGBT populaciju, ja… »
Švalerka joj došla glave! Matea urnisala bivšu dragu javno pa iznela šokantne detalje prevare: Matoroj neće biti dobro…

Švalerka joj došla glave! Matea urnisala bivšu dragu javno pa iznela šokantne detalje prevare: Matoroj neće biti dobro…

Kurir 14.11.2023
Matea Car oglasila se nakon Anitinog iznošenja priče o njihovom dopisivanju, te iznela novu turu prljavog veša. Priznala je da je Anita Stanojlović prva započela dopisivanje, te da joj je tražila slanje eksplicitnih fotografija. - Anita je prva… »

Vesti dana »