Повезане вести
Изгубили смо прво дете: Велика породична драма Николије и Реље
Стори 14.11.2023
Прва трудноћа Николије Јовановић догодила се 2015. године. Певачица и њен изабраник, музичар Реља Поповић, у том моменту били су несрпемни за улогу родитеља, али врло су се обрадовали. Нажалост, благословено стање није имало… »
"Прете ми да ће ми вадити утробу, а ја тек изгубила бебу" Николија сва сломљена сетила се најтежег периода и најболније ране!…
Курир 14.11.2023
Ћерка Весне Змијанац и певачица Николија Јовановић проговорила је о најболнијем периоду у животу када су она и Реља Поповић изгубили бебу, а у исто време се нашла на мети фанова који су је сматрали главним кривцем за распад… »
Вести дана »
Вучић из Париза: Са Макроном три сата о сарадњи, до 15. децембра потписујемо уговор за метро
ИндексОнлине пре 7 минутајош 2 повезане
Обрадовић: „Моји играчи су хероји, уз најбољу публику чуда су могућа“
Данас пре 33 минутајош 3 повезане
Покрет слободних грађана и Зелено-леви фронт склопили стратешко партнерство на церемонији потписивања Меморандума
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
"Увек уз свој народ": Огласио се Вучић: Вечерас у Паризу, ускоро у Неготину, Мионици, Сечњу, Новом Саду (видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Србија није искористила шансе у Лондону и уз победу Албаније нема више могућности да будемо други у групи
Данас пре 33 минутајош 1 повезана