Povezane vesti
"DOK SAM SVIRAO SA BRENOM, NIJE BILO BAKŠIŠA" Saša Popović pred kamerama otkrio pravi razlog: Svirao sam skoro svako veče!
Kurir 14.11.2023
Kreativni direktor Granda Saša Popović i njegova supruga pevačica Suzana Jovanović bili su na otvaranju jednog kluba. Iako sada ne mogu toliko privatno da izlaze zbog posla, oni u noćnim provodima nisu uživali ni u mladosti: - Što se mene tiče… »
U moje vreme nije bilo bakšiša: Saša Popović o zaradi u Slatkom grehu - ovako su izgledali nastupi s Lepom Brenom!
Mondo 14.11.2023
Saša Popović se prisetio početka karijere, spomenuo zaradu, ali i bakšiš. Saša Popović se prisetio početka karijere, spomenuo zaradu, ali i bakšiš Kreativni direktor Granda Saša Popović karijeru je počeo u bendu koji se proslavio kada je u… »
Vesti dana »

„Crvena linija je pređena“: Ispred zdravstvenih ustanova održana akcija „Pacijenti nisu politički rekviziti“ (FOTO/VIDEO)
Danas pre 50 minutajoš 38 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 37 minutajoš 21 povezana

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 18 satijoš 8 povezanih

"Naše snage dovršavaju poraz neprijateljskih trupa": Putin ne krije radost, ukrajinsko uporište na rubu uništenja
Mondo pre 43 minutajoš 84 povezane