Povezane vesti
U moje vreme nije bilo bakšiša: Saša Popović o zaradi u Slatkom grehu - ovako su izgledali nastupi s Lepom Brenom!
Mondo 14.11.2023
Saša Popović se prisetio početka karijere, spomenuo zaradu, ali i bakšiš. Saša Popović se prisetio početka karijere, spomenuo zaradu, ali i bakšiš Kreativni direktor Granda Saša Popović karijeru je počeo u bendu koji se proslavio kada je u njega došla… »
"DOK SAM SVIRAO SA BRENOM, NIJE BILO BAKŠIŠA" Saša Popović pred kamerama otkrio pravi razlog: Svirao sam skoro svako veče!
Kurir 14.11.2023
Kreativni direktor Granda Saša Popović i njegova supruga pevačica Suzana Jovanović bili su na otvaranju jednog kluba. Iako sada ne mogu toliko privatno da izlaze zbog posla, oni u noćnim provodima nisu uživali ni u mladosti: - Što se mene tiče, kada je… »
Vesti dana »
DS: Vlada Srbije pokazala da za njih zakon ne važi, već postoji samo za zastrašivanje građana
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno, hladno sa susnežicom i snegom, prvi sneg u Beogradu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih
Spasovski: Obradović nije veći od Partizana, ali je sinonim za njegov uspeh
RTS pre 1 satjoš 62 povezane
Direktor RFZO: Prosečna decembarska penzija biće veća za oko 6.000 dinara od sadašnje
Politika pre 8 minutajoš 18 povezanih