Povezane vesti
U moje vreme nije bilo bakšiša: Saša Popović o zaradi u Slatkom grehu - ovako su izgledali nastupi s Lepom Brenom!
Mondo 14.11.2023
Saša Popović se prisetio početka karijere, spomenuo zaradu, ali i bakšiš. Saša Popović se prisetio početka karijere, spomenuo zaradu, ali i bakšiš Kreativni direktor Granda Saša Popović karijeru je počeo u bendu koji se proslavio kada je u njega došla… »
"DOK SAM SVIRAO SA BRENOM, NIJE BILO BAKŠIŠA" Saša Popović pred kamerama otkrio pravi razlog: Svirao sam skoro svako veče!
Kurir 14.11.2023
Kreativni direktor Granda Saša Popović i njegova supruga pevačica Suzana Jovanović bili su na otvaranju jednog kluba. Iako sada ne mogu toliko privatno da izlaze zbog posla, oni u noćnim provodima nisu uživali ni u mladosti: - Što se mene tiče, kada je… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Sremskoj Mitrovici! Nakon stravične saobraćajne nesreće koja je potresla Srbiju – stručnjaci upozoravaju: Prevencija u saobraćaju potpuno zakazala
Kurir pre 1 minutjoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za 20. oktobar: Stigao je hladniji vazduh iz Srednje Evrope
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih

(Video) Srušio se Boing 747 pri sletanju, ima mrtvih: Iznenada izleteo sa piste i završio u moru, jeziv snimak sa lica mesta
Blic pre 11 minutajoš 7 povezanih