Povezane vesti
U moje vreme nije bilo bakšiša: Saša Popović o zaradi u Slatkom grehu - ovako su izgledali nastupi s Lepom Brenom!
Mondo 14.11.2023
Saša Popović se prisetio početka karijere, spomenuo zaradu, ali i bakšiš. Saša Popović se prisetio početka karijere, spomenuo zaradu, ali i bakšiš Kreativni direktor Granda Saša Popović karijeru je počeo u bendu koji se proslavio kada je u njega došla… »
"DOK SAM SVIRAO SA BRENOM, NIJE BILO BAKŠIŠA" Saša Popović pred kamerama otkrio pravi razlog: Svirao sam skoro svako veče!
Kurir 14.11.2023
Kreativni direktor Granda Saša Popović i njegova supruga pevačica Suzana Jovanović bili su na otvaranju jednog kluba. Iako sada ne mogu toliko privatno da izlaze zbog posla, oni u noćnim provodima nisu uživali ni u mladosti: - Što se mene tiče, kada je… »
Vesti dana »
Jedan mladić izboden, drugi skočio kroz prozor: Poznati detalji tuče u stanu u Novom Sadu, jedan povređeni u teškom stanju
Nova pre 19 minutajoš 33 povezane
Vučić: Preuzimanje NIS-a znači skuplji gas i neprijateljstvo sa Rusijom
Beta pre 15 minutajoš 37 povezanih
Vučić: Država se odriče prihoda, dodatno smanjenje akciza za 40 odsto
RTK pre 24 minutajoš 68 povezanih
"Za nas je ovo mnogo važno", ministarka Đedović Handanović otkrila kada bi mogla biti doneta odluka o produženju licence za rad NIS-a
Blic pre 59 minutajoš 69 povezanih