Povezane vesti

Burna životna priča pokojnog Marića: "Žena i švalerka su se slučajno upoznale u vozu za Trst i zvanično je propao moj prvi…

Burna životna priča pokojnog Marića: "Žena i švalerka su se slučajno upoznale u vozu za Trst i zvanično je propao moj prvi…

Kurir 14.11.2023
Psihijatar Jovan Marić preminuo je u 82. godini, a u velikoj životnoj ispovesti za Kurir pre dve godine, govorio je o svom ranom detinjstvu, odrastanju, školovanju, kako je završio na psihijatriji, kako se venčavao i ravodio tri puta, ali i drugim… »
"Nemoj, molim te, da me izbacuješ neću ja dugo, još godinu-dve": Potresno Marićevo obraćanje sinu 2021.godine

"Nemoj, molim te, da me izbacuješ neću ja dugo, još godinu-dve": Potresno Marićevo obraćanje sinu 2021.godine

Telegraf 14.11.2023
On je, takoreći, pre dve godine rekao da mu je ostalo još godinu-dve života. Čuveni srpski psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić preminuo je danas u 82. godini, a njegov burni život u javnosti je ostao zapamćen kada je ušao u borbu sa sinom za stan… »
Ko je 32 godine mlađa danijela sa kojom je Marić dobio sina?! Tražila, razvod, pa stan: "Zanimalo je samo materijalno"

Ko je 32 godine mlađa danijela sa kojom je Marić dobio sina?! Tražila, razvod, pa stan: "Zanimalo je samo materijalno"

Mondo 14.11.2023
Jovan Marić imao je buran ljubavni život, a posebno se izdvojila veza sa 32 godine mlađom Danijelom, koja je bila njegova studentkinja. Jovan Marić imao je buran ljubavni život, a posebno se izdvojila veza sa 32 godine mlađom Danijelom, koja je bila… »
Preminuo psihijatar i bivši ambasador Jovan Marić

Beta 14.11.2023
Psihijatar i bivši ambasador Srbije Jovan Marić preminuo je u 82. godini, preneli su danas mediji. Marić je bio pisac i profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Pružao je psihijatrijsko veštačenje na sudu i bio ambasador u Nigeriji od… »
Preminuo psihijatar Jovan Marić

Moj Novi Sad 14.11.2023
Poznati psihijatar preminuo je u 82. godini. Marić je bio pisac, bivši profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i diplomata. U Bijeljini je završio srednju muzičku školu, instrument klavir i bio je gradski prvak u šahu. Diplomirao je na… »
Ovo je ćerka jovana Marića: Branila je oca od brata, bila je uz njega kada je bio na ivici života i smrti, a evo čime se Joana…

Ovo je ćerka jovana Marića: Branila je oca od brata, bila je uz njega kada je bio na ivici života i smrti, a evo čime se Joana…

Blic 14.11.2023
Psihijatar Jovan Marić preminuo je u 82. godini, a iza sebe je imao tri braka, a poslednjih godina imao je problema sa mlađim sinom Matejom. Njega je dobio iz trećeg braka i imali su nesuglasice zbog stana. Kako se navodilo, sin i treća supruga hteli su… »

Radio sto plus 14.11.2023
Marić je bio pisac i profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Pružao je psihijatrijsko veštačenje na sudu i bio ambasador u Nigeriji od 2014. do 2016. godine. Jovan Marić rođen je u Bijeljini 11. avgust 1941. U Bijeljini je završio… »

N1 Info 14.11.2023
Poznati psihijatar i seksolog Jovan Marić preminuo je u 82. godini. Marić je bio pisac, bivši profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i diplomata. U Bijeljini je završio srednju muzičku školu, instrument klavir i bio je gradski prvak u… »
Psihijatar Marić se sporio sa sinom oko stana od 120 kvadrata! 2 godine pre smrti mu poručio: "Nemoj da me izbacuješ!"

Psihijatar Marić se sporio sa sinom oko stana od 120 kvadrata! 2 godine pre smrti mu poručio: "Nemoj da me izbacuješ!"

Mondo 14.11.2023
Marić se sa naslednikom pred kraj života, sporio oko stana od 120 kvadrata u blizini Palate pravde, a dve godine pre smrti mu je uputio javno pismo. Marić se sa naslednikom pred kraj života, sporio oko stana od 120 kvadrata u blizini Palate pravde, a dve… »
Žena i švalerka su se upoznale u vozu, tako je propao brak! Životna priča psihijatra Marića, pravio i filmove za odrasle

Žena i švalerka su se upoznale u vozu, tako je propao brak! Životna priča psihijatra Marića, pravio i filmove za odrasle

Mondo 14.11.2023
Jovan Marić, psihijatar koji je preminuo u 82. godini je svojevremeno ispričao svoju životnu priču. Jovan Marić, psihijatar koji je preminuo u 82. godini je svojevremeno ispričao svoju životnu priču. Životna priča poznatog se**ologa prof. dr Jovana… »
Preminuo Jovan Marić - psihijatar, seksolog, političar i ambasador

Preminuo Jovan Marić - psihijatar, seksolog, političar i ambasador

Euronews 14.11.2023
Psihijatar i seksolog, nekadašnji političar i ambasador Jovan Marić preminuo je u 82. godini. Marić je bio direktor Klinike za psihijatriju Unverzitetskog Kliničkog centra Srbije, a radi je i kao profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu… »
Sin je hteo da ga izbaci iz stana, molio ga da ostane tu do smrti: Jovan Marić je ovako pričao o problemima sa naslednikom…

Sin je hteo da ga izbaci iz stana, molio ga da ostane tu do smrti: Jovan Marić je ovako pričao o problemima sa naslednikom…

Blic 14.11.2023
Poznati psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić je preminuo u 82. godini, a jednom prilikom je pričao o problemima koje je imao sa sinom, navodno je želeo da ga izbaci iz stana. - Ja bih želeo javno da pozovem svoga sina koji živi sa svojom majkom… »
Preminuo psihijatar i seksolog Jovan Marić

Preminuo psihijatar i seksolog Jovan Marić

RTS 14.11.2023
Poznati psihijatar i seksolog profesor Jovan Marić preminuo je u 83. godini. Profesor Jovan Marić bio je redovni profesor Medicinske etike i Psihijatrije na Medicinskom fakultetu, Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Stomatološkom… »

Nova 14.11.2023
Čuveni psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić je preminuo u 82 godini. „S tugom i poštovanjem opraštamo se od našeg uvaženog profesora i bivšeg direktora. Neka mu je večna slava“, navodi se u čitulji koju je objavio kolektiv klinike za psihijatruiju… »
Život psihijatra Marića: Sin mu otimao stan, žena bila 32 godine mlađa, a ovako je pričao o svojoj smrti

Život psihijatra Marića: Sin mu otimao stan, žena bila 32 godine mlađa, a ovako je pričao o svojoj smrti

Telegraf 14.11.2023
Pre dve godine Marić je šokirao javnost kada je saopštio da njegov sin Mateja hoće da mu oduzme krov nad glavom. Čuveni psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić je preminuo u 82. godini. On je rođen 11. avgusta 1941. godine u Bijeljini, a kako je i sam… »
"Rekla je da me ne voli, a htela je stan": Jovan Marić imao je buran razvod od druge žene, ovako je pričao o Danijeli

"Rekla je da me ne voli, a htela je stan": Jovan Marić imao je buran razvod od druge žene, ovako je pričao o Danijeli

Blic 14.11.2023
Poznati psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić umro je u 82. godini, a kolektiv klinike za psihijatriju UKCS je objavio čitulju. - S tugom i poštovanjem opraštamo se od našeg uvaženog profesora i bivšeg direktora. Neka mu je večna slava - navodi se u… »
Preminuo psihijatar Jovan Marić u 82. Godini: Kolege se opraštaju od čuvenog profesora

Preminuo psihijatar Jovan Marić u 82. Godini: Kolege se opraštaju od čuvenog profesora

Mondo 14.11.2023
Psihijatar Jovan Marić, preminuo je u 82. godini. Psihijatar Jovan Marić, preminuo je u 82. godini. Čuveni psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić je preminuo u 82 godini, a kolektiv klinike za psihijatruiju UKCS je objavio čitulju. "S tugom i… »
Umro čuveni psihijatar Jovan Marić

Umro čuveni psihijatar Jovan Marić

Telegraf 14.11.2023
Porodicva i prijatelji se opraštaju od njega. Čuveni psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić je preminuo u 82 godini, a kolektiv klinike za psihijatruiju UKCS je objavio čitulju. - S tugom i poštovanjem opraštamo se od našeg uvaženog profesora i… »

Vesti dana »

Promenljivo oblačno uz sunčane periode tokom dana

Promenljivo oblačno uz sunčane periode tokom dana

Šabačke novosti pre 37 minutajoš 14 povezanih
Trampova pomorska blokada povećava pritisak na Iran

Trampova pomorska blokada povećava pritisak na Iran

Dojče vele pre 16 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan

Na današnji dan

Glas Šumadije pre 1 satjoš 2 povezane