Povezane vesti

Air Serbia ponovo u programu „Moja prva plata“

Air Serbia ponovo u programu „Moja prva plata“

Biznis.rs 14.11.2023
prijave kandidata do 6. decembra. Air Serbia je objavila u utorak da će četvrti put zaredom biti učesnik vladinog programa „Moja prva plata“ i tako, kako je navedeno, još jednom pružiti mogućnost nezaposlenim mladim ljudima da prvo radno iskustvo steknu… »
Nađite prvi posao među oblacima, Er Srbija otvara svoja vrata Mogućnost da se zaposli 55 mladih u okviru programa „Moja prva…

Nađite prvi posao među oblacima, Er Srbija otvara svoja vrata Mogućnost da se zaposli 55 mladih u okviru programa „Moja prva…

Dnevnik 14.11.2023
Er Srbija će po četvrti put zaredom biti učesnik programa Vlade Republike Srbije „Moja prva plata“ i tako još jednom pružiti mogućnost nezaposlenim mladim ljudima da prvo radno iskustvo steknu u nacionalnoj avio-kompaniji. Kandidati zainteresovani za rad… »
U toku je prijava kandidata za program „Moja prva plata“ – Potrebno 900 lica!

U toku je prijava kandidata za program „Moja prva plata“ – Potrebno 900 lica!

Niške vesti 14.11.2023
Poslodavci koji su zainteresovani za učešće u programu moraju da objave konkretne radne pozicije (sa opisom poslova na srpskom jeziku) na kojima će se mladi obučavati za rad, po utvrđenom programu koji odobrava Nacionalna služba za zapošljavanje, uz… »

Vesti dana »