Повезане вести
"Нека ме изнесу, спаваћу на степеницама" Јован Марић је био у сукобу са сином, ово је био повод: "За 2 године добио 50.000…
Курир 14.11.2023
Психолог Јован Марић преминуо је у 82. години живота. Пре две године последњи пут се појавио у медијима, када је испричао да син жели да га избаци из стана који му је поклонио. Спорни стан од 120 квадрата у близини Палате правде… »
Када сам је видео одмах сам пожелео да остарим поред ње Ово је 32 године млађа бивша жена Јована Марића: Упознали се на…
Курир 14.11.2023
Чувени психијатар и сексолог проф. др Јован Марић је преминуо у 82. години. Он је рођен 11. августа 1941. године у Бијељини, а како је и сам причао, оца није памтио јер је стрељан као државни непријатељ. Говорио је и да је… »
Ни смрт није успела да га помири са сином: Познато време и место сахране Јована Марића, а детаљ на читуљи је шокирао све
Блиц 14.11.2023
Чувени психијатар и сексолог проф. др Јован Марић преминуо је у 82 години. Доктор Марић биће сахрањен у четвртак у 16. новембра у 15 часова на Новом гробљу у Београду у Алеји заслужних грађана. Јован Марић је рођен 11. августа… »
"Он овде није живео већ две године": Комшије проговориле о преминулом психијатру: Борио се за стан са сином, а сада су открили…
Блиц 14.11.2023
Познати психијатар и сексолог проф. др Јован Марић умро је у 82. години, а због бурног живота често је био у жижи јавности. Последњих година он је био у лошим односима са сином, којег је добио са трећом супругом, а који су хтели… »
Јован Марић је живео У стану са 60 година млађом девојком: Овако је психијатар провео последње године живота
Блиц 14.11.2023
Познати психијатар и сексолог проф. др Јован Марић умро је у 82. години живота. Јован Марић је последње године живота живео у стану у у центру Београда, који је био и предмет судског спора са сином. Последњи интервју Марић је… »
Покојни Марић саслушавао Лаушевића након убиства: Упитао га ово, глумац изустио само 3 речи о злочину који му је уништио живот…
Курир 14.11.2023
Чувени психијатар и сексолог проф. др Јован Марић је преминуо у 82 години, а многи памте да је управо он био у тиму који је вршио неуропсихијатријско вештачење глумца Жарка Лаушевића након убиства. Наиме, глумац Жарко Лаушевић… »
Вести дана »
„Немам речи да опишем тугу коју осећам што су се три млада живота угасила“: Огласио се министар Дачић поводом погибије полицајца и његове породице на Новом Београду
Нова пре 48 минутајош 47 повезаних
Јовановић за "Блиц Бизнис": Србија жели да постане европски лидер у биотехнологији и вештачкој интелигенцији
Блиц пре 53 минутајош 24 повезане
Вучић: Током ове или наредне седмице одговори у вези са ситуацијом у НИС
Бета пре 18 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију 27. октобра 2025: променљиво облачно са кишом и хладним јутром
Наслови.аи пре 2 сатајош 26 повезаних
Фабрика Кентаур у Врању се затвара, раднике на киши дочекала затворена врата
Нова економија пре 2 сатајош 18 повезаних