Povezane vesti
„Moje ćerke su krile ko im je tata“: Željko Samardžić iskreno o porodici i popularnosti
Nova 14.11.2023
Pevač je priznao da ćerke nisu želele da se zna da je on njihov otac. Međutim, sa unucima je drugačija situacija. „Moj unuk Aleksa mi je tražio karte za njegov razred, objasnio sam mu da to ne ide tako, da ja nemam karte, jedino da ih kupim i poklonim za… »
"Moje ćerke su krile ko im je tata" Željko Samardžić otvorio dušu posle toliko godina: Moji unuci su danas ponosni...
Kurir 14.11.2023
Željko Samardžić koji je rasprodao četiri prednovogodišnja koncerta u Beogradu, progovorio je o porodičnim odnosima, te priznao da su njegove ćerke kao tinejdžerke krile da im je on otac, dok su unuci ponosni što im je deda. On je zatim ispričao da mu se… »
Vesti dana »
Novaković (NPS): Krivci za smrt 16 ljudi oslobođeni odgovornosti, epizodisti će biti žrtvovani
Beta pre 3 satajoš 88 povezanih
Šta bi bio kvalitativan iskorak u rešenju za NIS-a koji bi zaustavio "curenje" sata
Euronews pre 35 minutajoš 32 povezane
Tužilac Stefanović o izborima za VST: Dolovac zadržala uticaj ali nema legitimitet struke
Nova pre 3 satajoš 30 povezanih
MMF: Struja u Srbiji skuplja 2026, NIS potencijalni trošak do dve milijarde evra
Bloomberg Adria pre 7 satijoš 15 povezanih
Putin odbacuje novi mirovni plan Ukrajine: Objavljen popis njegovih zahteva
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih