Povezane vesti
„Moje ćerke su krile ko im je tata“: Željko Samardžić iskreno o porodici i popularnosti
Nova 14.11.2023
Pevač je priznao da ćerke nisu želele da se zna da je on njihov otac. Međutim, sa unucima je drugačija situacija. „Moj unuk Aleksa mi je tražio karte za njegov razred, objasnio sam mu da to ne ide tako, da ja nemam karte, jedino da ih kupim i poklonim za… »
"Moje ćerke su krile ko im je tata" Željko Samardžić otvorio dušu posle toliko godina: Moji unuci su danas ponosni...
Kurir 14.11.2023
Željko Samardžić koji je rasprodao četiri prednovogodišnja koncerta u Beogradu, progovorio je o porodičnim odnosima, te priznao da su njegove ćerke kao tinejdžerke krile da im je on otac, dok su unuci ponosni što im je deda. On je zatim ispričao da mu se… »
Vesti dana »
"Potkradani smo od prvog minuta": Tanjga besan na sudiju posle poraza od Crvene zvezde
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane
Vremeplov: NATO bombardovao kolonu kosovskih Albanaca, ubijeno 87 civila, više od polovine deca
RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Brižit negirala da je Emanuela Makrona ošamarila zbog 30 godina mlađe glumice
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane
Početak finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu kasnio pola sata, održan minut ćutanja u znak sećanja na Vladimira Cvetkovića
Danas pre 3 satajoš 1 povezana