Povezane vesti
„Moje ćerke su krile ko im je tata“: Željko Samardžić iskreno o porodici i popularnosti
Nova 14.11.2023
Pevač je priznao da ćerke nisu želele da se zna da je on njihov otac. Međutim, sa unucima je drugačija situacija. „Moj unuk Aleksa mi je tražio karte za njegov razred, objasnio sam mu da to ne ide tako, da ja nemam karte, jedino da ih kupim i poklonim za… »
"Moje ćerke su krile ko im je tata" Željko Samardžić otvorio dušu posle toliko godina: Moji unuci su danas ponosni...
Kurir 14.11.2023
Željko Samardžić koji je rasprodao četiri prednovogodišnja koncerta u Beogradu, progovorio je o porodičnim odnosima, te priznao da su njegove ćerke kao tinejdžerke krile da im je on otac, dok su unuci ponosni što im je deda. On je zatim ispričao da mu se… »
Vesti dana »
Grupa Srba sa KiM stigla u centar Beograda, ispred Skupštine ih dočekao veliki broj građana /foto/
Sputnik pre 18 minutajoš 64 povezane
Licem u lice, a između kordon: Skupovi podrške vlasti i Dijani Hrki u Beogradu
BBC News pre 9 minutajoš 30 povezanih
Romi u jedan, ostali u drugi autobus: Naprednjaci iz Vrbasa koji putuju u Ćacilend podelili putnike po nacionalnosti i boji kože
Danas pre 4 satijoš 26 povezanih
Podrška porodica ubijenih u Ribnikaru Dijani Hrki: Dosta je sa nasiljem, manipulacijama i ponižavanjem
Nedeljnik pre 1 satjoš 24 povezane
Starački Dom smrti u tuzli važio za jedan od najskupljih u BiH: Najviše cene za dementne i nepokretne korisnike
Kurir pre 7 satijoš 73 povezane