Povezane vesti
Dušan Kovačević otkrio da je jedan stvaran događaj inspirisao nastanak kultnog filma: „Obili su mi stan i znam tačno šta su…
Nova 14.11.2023
Reditelj Dušan Kovačević otkrio je da je jedan događaj iz njegovog života inspirisao nastanak kultnog filma. „Balkanski špijun“ je drama Dušana Kovačevića o političkoj paranoji Ilije Čvorovića, bivšeg staljiniste, koji je dve godine odležao u zatvoru… »
Otvorim vrata, inspektor mi kaže - znamo gde idete! Dušan Kovačević: Obili mi stan i znam šta su uradili u njemu!
Mondo 14.11.2023
Reditelj Dušan Kovačević otkrio da je jedan događaj iz njegovog života inspirisao nastanak kultnog filma! Reditelj Dušan Kovačević otkrio da je jedan događaj iz njegovog života inspirisao nastanak kultnog filma! " Balkanski špijun" je drama Dušana… »
Vesti dana »

Tropski talas dostigao vrhunac! U ovom gradu u Srbiji izmereno je 40 stepeni, evo gde sve još prži: I u Sjenici je preko 30 stepeni
Blic pre 3 minutajoš 101 povezana

Deo građana na protestu u Valjevu razbio izlog prostorija SNS-a
Radio sto plus pre 12 satijoš 12 povezanih

Građani Knjaževca ispratili zvižducima premijera Macuta i kolonu vozila u njegovoj pratnji
Nova pre 38 minutajoš 53 povezane

Tramp o odluci Makrona da prizna palestinsku državu: Dobar je momak, ali njegove reči nemaju značaj
N1 Info pre 3 satajoš 49 povezanih

Na prevaru zgrnuli više od 20 miliona Pohapšeni srbi i Turci u Prokuplju: Evo kako je funkcionisala njihova šema!
Kurir pre 58 minutajoš 22 povezane