Povezane vesti
Dušan Kovačević otkrio da je jedan stvaran događaj inspirisao nastanak kultnog filma: „Obili su mi stan i znam tačno šta su…
Nova 14.11.2023
Reditelj Dušan Kovačević otkrio je da je jedan događaj iz njegovog života inspirisao nastanak kultnog filma. „Balkanski špijun“ je drama Dušana Kovačevića o političkoj paranoji Ilije Čvorovića, bivšeg staljiniste, koji je dve godine odležao u zatvoru… »
Otvorim vrata, inspektor mi kaže - znamo gde idete! Dušan Kovačević: Obili mi stan i znam šta su uradili u njemu!
Mondo 14.11.2023
Reditelj Dušan Kovačević otkrio da je jedan događaj iz njegovog života inspirisao nastanak kultnog filma! Reditelj Dušan Kovačević otkrio da je jedan događaj iz njegovog života inspirisao nastanak kultnog filma! " Balkanski špijun" je drama Dušana… »
Vesti dana »
Mladić (20) uhapšen jer je ratovao u Ukrajini: Borio se na strani Kijeva, pronađena mu vojna knjižica i uniforma
Nova pre 5 minutajoš 46 povezanih
Đedović Handanović: Srbija ima najveće rezerve energenata u regionu
Biznis.rs pre 1 satjoš 23 povezane
(FOTO/VIDEO) Gotove "krtice" za beogradski metro, transport iz Kine kreće u junu, a stižu u septembru
N1 Info pre 39 minutajoš 21 povezana
Tramp produžio primirje, Iran poručuje: Kupovina vremena; Iran napao teretni brod u blizini Ormuza
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane